Atramentové tlačiarne a multifunkčné zariadenia môžete kúpiť ešte lacnejšie. Vďaka špeciálnej akcii dostanete peniaze späť.

Akcia trvá od 1. októbra do 31. decembra 2022.

Týka sa to zariadení série EcoTank, ktorá je vhodná na tlač vo veľkých objemoch a používa systém priebežného doplňovania atramentu. So systémom EcoTank sa dá ušetriť až 90 % nákladov na tlač. Nekupujete drahé cartridge ale fľaštičky s atramentom.

Aj preto si doplníte každú farbu, podľa potreby a nemusíte čakať až sa minie jedna farba. Tiež ušetríte aj vďaka tomu, že nebudete musieť vymieňať všetky tri farby, ak sú súčasťou jednej cartridge. Systém EcoTank je chránený proti zaschnutiu atramentu, neznamená to, že musíte tlačiť, aj keď to v skutočnosti nepotrebujete.

Zariadenia a cashback

Na výber máte celkovo 15 zariadení. Tu sú tlačiarne aj multifunkcie a takisto tu máte aj čiernobiele modely. Tie sú označené písmenom M. Sú ideálne ako náhrada čiernobielych laserových tlačiarní, ktoré majú niekoľkonásobne vyššiu energetickú spotrebu a keďže používajú tonerové valce, tak aj vyššiu cenu za jeden výtlačok. Či už do domácnosti alebo do firmy, kde potrebujete tlačiť faktúry alebo zmluvy, sú ČB zariadenia priam ideálne.

Všetky informácie nájdete na stránke Epson Cachback. Nezabudnite sa ale do 30 dní od nákupu zariadenia zaregistrovať on-line na vyššie uvedenej stránke. Kompletné pravidlá aj zoznam zariadení nájdete v tomto dokumente.

Ako príklad môžeme uviesť zariadenie Epson EcoTank L3266 so zásobníkom na 100 listov papiera. Je to farebná multifunkcia s podporou tlače fotografií bez okrajov vo formáte 10 × 15 cm a tlač na bežný papier vo formáte A4.

Epson EcoTank L3266Zdroj: Epson
Epson EcoTank L3266

Stojí 220 eur a už v základe dostávate plnohodnotné atramenty, ktoré vám umožnia vytlačiť až 8100 čiernobielych a 6500 farebných strán. Atrament v tomto zariadení vydrží na tri roky tlače, no je pochopiteľné, že u mnohých môže byť tento údaj odlišný. Dá ovládať aj zo smartfónu. Z neho môžete tlačiť ale aj skenovať dokumenty bez toho, aby ste potrebovali počítač. S akciou cashback získate naspäť 36 eur.

Záruka 3 roky

Výrobca teraz ponúka aj formu predĺženej záruky a to k štandardným 2 rokom dostanete tretí rok. Stačí si ju aktivovať na stránke www.epson.sk.

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.