Či už patríte k novým fanúšikom F1, alebo si už dlhodobo nedáte ujsť jedinú veľkú cenu a všetko okolo nej, určite oceníte prehľadného sprievodcu Formula 1 2023, s ktorým budete absolútne v obraze a užijete si aktuálnu sezónu naplno.

Jedinečný sprievodca svetom rýchlych kolies je najpredávanejšou príručkou k aktuálnej sezóne F1 na svete a prináša nie len kompletný prehľad o minuloročnej sezóne, ale zároveň aj tie najhorúcejšie témy a informácie, ktoré budú s najväčšou pravdepodobnosťou motorom toho, čo bude hýbať tohtoročnými majstrovstvami.

V momentálne jedinej publikácii tohto druhu na slovenskom a českom trhu, ktorá práve vychádza pod značkou vydavateľstva Motýľ, nájdete prehľad o všetkých tímoch, ktoré budú pretekať v roku 2023, medailóny o každom jazdcovi v súťaži (vrátane Charlesa Leclerca, Maxa Verstappena či Lewisa Hamiltona), ale aj prehľad všetkých tratí, ktoré sa nachádzajú v nabitom kalendári Veľkých cien, vrátane nového okruhu v Miami.

Zdroj: F1

V prehľadne usporiadanom sprievodcovi Formula 1 2023 zároveň nájdete komplexné zhodnotenie celej uplynulej sezóny a výstižné komentáre z pera uznávaného auto-moto žurnalistu Bruca Jonesa, vrátane prehľadných reportov a štatistík z jednotlivých Veľkých cien. A okrem iného sa tiež dočítate o zmenách pravidiel a predpisov, ktoré sa týkajú tohtoročnej sezóny.

Titul Formula 1 2023 navyše obsahuje okrem kompletných tabuliek Majstrovstiev sveta jazdcov a Pohára konštruktérov z roku 2022 aj priestor na zaznamenávanie výsledkov z práve prebiehajúcej sezóny, a tak sa sprievodca môže stať vaším osobným záznamníkom k tohtoročnej súťaži. Motýľ ho navyše plánuje vydávať aj v nasledujúcich sezónach, a tak môže práve táto knižná novinka odštartovať vašu budúcu rozrastajúcu sa kolekciu.

Formula F1Zdroj: F1

Vizuálne sprievodcu dopĺňajú desiatky exkluzívnych farebných fotografií, podrobné mapy okruhov či štatistická časť obsahujúca najdôležitejšie rekordy za vyše 70 rokov tohto najvzrušujúcejšieho a najfascinujúcejšieho motošportu na svete.

Ďalšie zaujímavé tituly nájdete na stránkach vydavateľstva Motýľ.

Prečítajte si aj:

Značky: