Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Aliancia civilizácií OSN (UNAOC) a BMW Group od roku 2011 spolupracujú s manažérmi a organizáciami z celého sveta na prekonaní interkulturálnych výziev prostredníctvom sociálnych inovácií.

S novým inovačným centrom majú obaja partneri za cieľ spojiť národy a kultúry, posilniť organizácie a podporiť a rozšíriť medzikultúrne inovačné projekty. Iniciatívy, ktoré sa zaviazali k rozmanitosti, integrácii a sociálnemu začleneniu, majú teraz príležitosť stať sa súčasťou centra a využívať jeho komplexnú podporu.

Využitie vplyvu prostredníctvom participácie

Centrum medzikultúrnych inovácií sa zameria na podporu projektov na presadzovanie rodovej rovnosti, boj proti násilnému extrémizmu, nenávisti a predsudkom a obhajovanie sociálnej súdržnosti a rozmanitosti prostredníctvom umenia, kultúry a športu. Zúčastnené organizácie profitujú z:

  • Finančná podpora pre udržateľný rast: Na využitie sociálneho vplyvu vybraných projektov a na docielenie udržateľnej iniciatívy môžu finalisti získať až po 20 000 USD.
  • Jednoročný program budovania kapacít: UNAOC a BMW Group v spolupráci so spoločnosťou Accenture podporia účastníkov v priebehu roka poskytnutím série workshopov, ktoré im umožnia stavať na ich individuálnych schopnostiach.
  • Členstvo v sieti Intercultural Leaders: Zúčastnené organizácie budú mať príležitosť byť súčasťou globálnej siete tvorcov zmien aktívnych v oblasti sociálnej integrácie a diverzity.

Prihláste sa teraz a staňte sa tvorcom zmien

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.