Meškanie vlakov a ich aktuálnu polohu nájdete na stránke mapa.zsr.sk.

zsr meskanie vlakov

Na cestovanie v bratislavskom kraji môžete využiť stránku IDB SK, ktorá v sebe zlučuje prehľad o vlakoch, prímestských linkách a MHD v Bratislave. Hľadanie v cestovných poriadkoch uprednostňuje rýchlosť spojenia a nadväznosť spojov. Preto nájde spoje zastavujúce v rôznych mestách a neuprednostní nutne MHD. Dostupná je aplikácia pre AndroidiOS.

Cestovný poriadok svojho času na Atlase sa presunul novú adresu cp.hnonline.sk. Zostali všetky možnosti vyhľadávania vlakov, autobusov a MHD na Slovensku. Stiahnite si aj aplikáciu pre AndroidiOS.

Polohu MHD a kombinované cestovné poriadky nájdete na stránke ubian.sk. Vyhľadané spoje sa zobrazia na mape, v prípade MHD na nej môžete sledovať aktuálnu polohu vozidiel. Existuje aj aplikácia pre AndroidiOS.

ubian mapa

Cestujete s MHD v Bratislave? Zastávkové tabule môžete sledovať aj cez váš smartfón. Nájdete ju na adrese imhd.sk/ba/online-zastavkova-tabula. Stránka funguje aj na počítači, potrebujete povoliť zisťovanie vašej polohy pre túto stránku.

mhd tabule

Na stránke imhd.sk nájdete MHD aj pre ostatné mestá na Slovensku. MHD tabule pre viaceré mestá na Slovensku a v Čechách nájdete v aplikácii MHD Tabule pre Android.

No a nakoniec aj na Slovensku máme od konca roka 2017 Google Mapy s podporou cestovných poriadkov a vyhľadávača spojenia.

Prečítajte si aj:

Cestujeme (nielen) po Slovensku so smartfónom

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.