Vybrali ste sa s priateľmi či rodinou na výlet a v prítomnom okamihu ste sa rozhodli, že si výlet predĺžite? Na portáli Hauzi si viete rýchle nájsť ubytovanie aj s telefónnym číslom na ubytovateľa. Stačí mu zavolať a ubytovať sa.

Na Slovensku zatiaľ nie je príliš známe cestovanie, kedy sa len zbalíme a proste “ideme objavovať krajinu“. Avšak takéto cesty nám často prinášajú nezabudnuteľné zážitky a jedinečné dobrodružstvá. Predstavte si ako si doma zbalíte veľký batoh a vydáte sa na prieskum našej krásnej krajiny. Pár nocí môžete prespať “pod širákom“, ale určite Vám padne komfortne aspoň jedna noc, kde sa vyspíte na pohodlnej posteli, do ktorej sa zababušíte po dobrej sprche. Navyše ak ste noc predtým prenocovali v stane uprostred hôr. Čo je určite nezabudnuteľný zážitok, ale je fajn adrenalín držať v norme 🙂

Pri Vašej dobrodružnej ceste si ubytovanie viete rezervovať dopredu, avšak len v prípade, ak dopredu poznáte trasu. V tomto prípade Vám odporúčame si pred cestou otvoriť portál Hauzi.sk, dokonca si viete stiahnuť appku Hauzi – nájdete ju tak rovno medzi aplikáciami. Po výbere ubytovania priamo zavoláte ubytovateľovi a rezervujete si ubytovanie za bezkonkurenčne najnižšiu cenu.

Tento druh rezervácie ubytovania sa Vám osvedčí aj v prípade, že trasu dopredu nepoznáte. Počas výletu si pár hodín dopredu na mobile pozriete voľné ubytovania a rovno si telefonicky s ubytovateľom dohodnete nocľah.

Ak sme Vás inšpirovali, zbaľte ruksak, priateľa/priateľku či domáceho maznáčika a vydajte sa na putovanie Slovenskom. Nezabudnite si cestu zdokumentovať a inšpirovať tak k výletu aj ďalších cestovateľov. Na Slovensku je toho na objavovanie naozaj veľa. Od čarovnej prírody Záhoria, cez Štiavnické tajchy a vysokohorské plesá, až po historické mesto Košice.

Aplikácia HauziZdroj: Hauzi
Aplikácia Hauzi

Článok je pripravený v spolupráci s Hauzi.

Značky: