Toto leto je plné hudby a festivalov a ty si ho navyše môžeš okoreniť jednou  z Tech vychytávok, ktoré nájdeš v súťaži so značkou Coca-Cola. Stačí len zobrať smartfón, stiahnuť apku a posielať súťažné kódy. V hre sú projektory,  soundbary, Samsung reproduktory, powerbanky a množstvo ďalších cien, ktoré využiješ aj na festivaloch.

Súťaž o niektorú z hlavných cien prebieha do 31. 8. 2022. Princíp je jednoduchý – naskenuješ QR kód, ktorý nájdeš na všetkých fľašiach zo špeciálnych súťažných edícií Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta Orange a Sprite a stiahneš si aplikáciu do svojho mobilného telefónu.

Pod viečkami fliaš nájdeš promo kód, ktorý zadáš do aplikácie, vymeníš ho za mince a zahráš si hru o ceny. Ak budeš dostatočne šikovný, môžeš vyhrať jednu z cien, ktorú počas tohto leta dokonale využiješ. V hre sú projektory, soundbary, Samsung reproduktory, powerbanky, plážové deky, klobúky, šiltovky či vstupenky na koncert najpočúvanejšej českej kapely Mirai.

A ak máš chuť na niečo netradičné, môžeš siahnuť po novinke Coca-Cole Zero Lime, ktorá spája obľúbený nápoj Coca-Cola a osviežujúcu chuť limetiek. Šťavnatú novinku si môžeš navyše vychutnávať celkom bez výčitiek, keďže je úplne bez cukru a s minimom kalórií. Už viac neváhaj a bež sa rýchlo zapojiť do súťaže!

Značky: