Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Obdobie leta sa nám spája s množstvom čerstvého lokálneho ovocia a zeleniny. Aby vydržalo čo najdlhšie čerstvé, je vhodné skladovať ho v chladničke správne. Niektoré typy chladničiek sú vybavené špeciálnymi zásuvkami, v ktorých potraviny zostanú čerstvé až 5-krát dlhšie. To sa hodí nielen rodinám s deťmi, ale aj tým, ktorí majú na veľký nákup čas iba raz do týždňa. Ak zvažujete kúpu novej chladničky, výrobca prémiových spotrebičov Miele má vhodný typ do každej kuchyne.

Uskladnenie ako u profesionálov

Potraviny zostanú v chladničkách Miele čerstvé až 5-krát dlhšie vďaka zásuvkám PerfectFresh. Tie poskytujú optimalizované nastavenie vlhkosti, čo výrazne spomaľuje mäknutie a zvädnutie zeleniny a ovocia. V automaticky regulovanom rozsahu teploty medzi 0 °C a 3 °C majú mäso, ryby a mnohé mliečne produkty až 3-krát dlhšiu trvanlivosť. Samozrejmosťou je integrované LED osvetlenie pre lepší prehľad v chladničke.

Benefity pre maximálny komfort

Nikto nemá rád, ak sa pachy z jedla a potravín zdržiavajú v chladničke. Riešením je špeciálny filter Active AirClean Filter, ktorý pohlcuje všetky pachy v chladničke. Na svedomí to majú účinné látky, akými sú aktívne uhlie a prírodný chitosan. Ich inovačnou kombináciou nevzniká v chladiacom priestore žiaden pach. Používateľov poteší aj funkcia mrazničiek NoFrost, ktorá vám ušetrí čas a starosti s odmrazovaním i čistením zariadenia. Automatické odmrazovanie chráni navyše aj výparníky a životné prostredie, keďže zariadenie bez námrazy chladí obzvlášť energeticky úsporne.

Zdroj: Miele

Úspora s ohľadom na životné prostredie

Spoločnosť Miele sa snaží ponúkať nielen prvotriedny používateľský komfort, ale zároveň chce v celom sortimente dosahovať tie najlepšie hodnoty energetickej účinnosti. Je to vidieť aj na produktovom rade chladničiek a mrazničiek, ktoré dosahujú triedy energetickej účinnosti A++ alebo A+++. V praxi to znamená, že spotreba elektrického prúdu je menšia o 23 až 60 percent. Práve preto, že chladnička je dlhé roky v 24-hodinovej prevádzke, usporíte pri nízkej spotrebe energie peniaze, a šetríte tak aj prírodné zdroje. Chladničky a mrazničky Miele sú teda dobrou voľbou – pre domácnosť i životné prostredie.

Výber od „neviditeľných“ až po dizajnovky

 Čo sa týka prevedenia spotrebičov, samozrejmosťou sú zabudovateľné chladničky, ktoré splynú s kuchynskou linkou, ale aj voľne stojace v rôznych prevedeniach. Na výber máte z nadčasových neutrálnych farieb ako biela, sivá i čierna. Medzi dizajnovky patrí chladnička s povrchom dvierok Blackboard. Ide o imitáciu školskej tabule, vďaka čomu je možné písať na chladničku milé odkazy či nákupný zoznam. Ten si následne odfotíte a môžete vyraziť do potravín alebo na trh.

Víno ako od someliéra

 Ak patríte k milovníkom vína, pričom pohár lahodného moku nesmie chýbať pri žiadnej návšteve alebo dobrej večeri, určite by ste mali zvážiť zaobstaranie vinotéky. Tie od Miele sú vybavené až tromi individuálne regulovateľnými temperujúcimi zónami, vďaka čomu môžete pri ideálnej teplote skladovať až tri druhy vína, napr. červené víno, biele víno, šampanské alebo sekt. Pre pôžitkárov je vhodný SommelierSet, v ktorom môžete chladiť aj poháre či už otvorené vína.

Značky: