Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

BMW a AirConsole spoločne odhalia model BMW i5 na hlavnej výstavnej ploche podujatia Gamescom, ktoré sa v Kolíne nad Rýnom koná od 23. do 27. augusta, pričom účastníkom predstavia hernú platformu AirConsole do vozidla.

S AirConsole môžu hráči vo svojom novom modeli BMW i5* hrať počítačové hry, napríklad počas čakania na nabitie vozidla. Hry sa dajú ľahko získať a hrať a intuitívne sa ovládajú. Výber hier, ktoré sú k dispozícii v čase uvedenia nového modelu BMW radu 5 na trh, zahŕňa pretekárske a športové hry, ako aj simulačné, strategické hry, hry typu jump-and-run a logické hry. Portfólio dostupných hier sa bude neustále rozvíjať.

BMW a AirConsole v ich spoločnom stánku na podujatí Gamescom oznámia rozšírenie portfólia hier pre AirConsole o hru Chcete byť milionárom? od Sony Pictures Television. Hra je momentálne vo vývoji, bude úplne novou verziou najväčšieho svetového kvízu a vznikne vo verzii určenej špeciálne pre hranie v aute. Kombinácia jednoduchosti používania herného ovládača pre smartfóny AirConsole s ikonickými prvkami z pôvodnej hernej show vytvorí zábavný a inovatívny zážitok pre jedného, alebo viacerých hráčov. Chcete byť milionárom? bude k dispozícii vo vozidlách BMW a MINI s aplikáciou AirConsole v priebehu roka 2024.

*Vozidlá, ktoré možno neskôr vybaviť platformou AirConsole: BMW radu 7; BMW iX od výroby 03/23; BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW X5 M, BMW X6 M od výroby 04/23; BMW XM od výroby 08/23. Ďalšie modely BMW budú postupne nasledovať. Dostupnosť aplikácie AirConsole závisí od modelu a krajiny a tvorí súčasť balíka ConnectedDrive Professional, alebo možnosti Personal eSIM.

Značky: