Náročnejší diváci si môžu kúpiť platinovú verziu za 1 milión eur.

Kiná IMAX pravdepodobne netreba nikomu bližšie predstavovať. Ponúkajú aktuálne najlepší 3D zážitok zo sledovania filmov v kine. A pokiaľ by ste chceli rovnaký zážitok aj doma – so všetkým, čo k tomu patrí, pripravte si 400 tisíc eur.

Výrobe plnohodnotných domácich kín sa venuje nová divízia IMAX Private Theatre. Tá vám za vyššie uvedenú sumu postaví súkromnú kinosálu s dvojicou 4K 2D / 3D projektorov, zvukovým systémom IMAX, dotykovým diaľkovým ovládaním a sedačkami pre 18 ľudí. Súčasťou výbavy je aj riešenie na prehrávanie hocakého obsahu vo vysokom rozlíšení. Za príplatok 100 tisíc eur si však môžete kúpiť aj špeciálny set-top box, pomocou ktorého si môžete stiahnuť nové filmy vo verziách pre kinosály IMAX. Samozrejme, zapožičanie každého filmu niečo stojí.

Spoločnosť ponúka aj Platinovú verziu súkromnej kinosály s kapacitou 40 ľudí. Za túto verziu si však IMAX pýta rovný milión eur.

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

IMAX, Acer a partneri preinvestujú 50 miliónov dolárov do kvalitného VR obsahu

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit