YouTube pripravuje možnosť pozrieť si náhodné videá.

Aj vy to možno poznáte, chcete si skrátiť dlhú chvíľu, no neviete ako. Zájdete teda na YouTube s tým, že snáď vás niečo osloví a vy si pozriete nejaké to video. Aké si však pozrieť a zabaviť sa tak v momente tej najväčšej nudy? Populárna služba v rámci ktorej môžete pozerať rôzne typy videoobsahu prichádza s riešením, ktoré možno pomôže aj vášmu problému.

Ako informuje aj portál androidpolice.com, do YouTube príde nové tlačidlo, ktoré vám spustí náhodný obsah. Veľa informácií sa o ňom ešte nevie, no v posledných dňoch sa objavilo v účtoch niektorých používateľov.

Nové tlačidlo spustí náhodný obsah z YouTube

Už niekoľko dní sa v niektorých účtoch YouTube objavuje tlačidlo pre prehratie náhodného obsahu. Tento obsah sa pritom zameriava na Shorts, teda krátke videá po vzore TikToku. Nie je ale vylúčené, že sa neskôr upraví iným spôsobom a používatelia budú mať k dispozícii aj možnosť pozrieť sa na náhodné klasické video. Treba však spomenúť, že sa o tomto tlačidle zatiaľ veľa nevie.

youtubeZdroj: Tymon Oziemblewski / Pixabay

Nejde pritom o klasické testovanie novej funkcie, pretože sa k nej nedostali všetci testeri. YouTube pritom taktiež neoznámil oficiálne testovanie novej funkcie, namiesto toho možno len odhadovať, akým smerom sa toto testovanie bude vyvíjať. Používatelia, ktorí sa k funkcii dostali už teraz dúfajú, že časom im nové tlačidlo z účtov nezmizne.

Prehrávanie nebude zrejme úplne náhodné

Jednou z dôležitých informácií pre používateľov je to, či zobrazovaný obsah bude úplne náhodný. Podľa všetkého sa však YouTube bude snažiť obsah aj tak personalizovať a ukázať vám videá podobné tým, ktoré ste už v minulosti pozerali. Vďaka tomu budete mať prístup k obsahu, ktorý by ste si možno sami nepustili, no napriek tomu bude sedieť do vášho vkusu.

Zatiaľ nie je jasné, kedy sa nové tlačidlo zobrazí v účtoch všetkých používateľov. Rovnako nemožno povedať, či nebude len limitovanou funkciou pre predplatiteľov služby YouTube Premium. Všetko zrejme ukáže až čas.

Zdroj: androidpolice.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.