Čo od svojej chladničky očakávate?

Čistý design, ktorý vás každý deň poteší nielen svojim vzhľadom, ale predovšetkým praktičnosťou? Veľký výkon, ale zároveň tichý a úsporný chod? Funkcie, ktoré zaistia maximálnu čerstvosť uložených potravín? Pokiaľ si pripadáte príliš nároční, vyvedieme vás z omylu. Presne taká chladnička totiž existuje a čaká priamo na vás.

Perfektný design

Nová chladnička LG bola navrhovaná tak, aby vám uľahčila a spríjemnila každú chvíľu strávenú v kuchyni. A to nielen svojim elegantným vzhľadom, ale predovšetkým praktickými funkciami. Napríklad vďaka sklopnej polici sa do nej pohodlne zmestia aj také neskladné jedlá, akými sú trebárs pekáč s nadievanou morkou či veľký hrniec s vývarom alebo vysoké fľaše vína. Veľká narodeninová oslava ani večera s priateľmi uprostred leta teraz už nebudú žiadny problém.

Vždy čerstvé

Pozadu nezostáva ani systém na uchovávanie potravín čo najčerstvejších po maximálnu možnú dobu: Zásuvka FRESHBalancer zaisťuje optimálnu vlhkosť v zásuvkách s ovocím a zeleninou. Zásuvka FRESHConverter uchová mäso, ryby a zeleninu pri ideálnej teplote NatureFRESH chladenie zaisťuje kontrolu teploty vďaka cirkulácii vzduchu naprieč jednotlivými policami. Táto rozšírená cirkulácia vzduchu Multi Air Flow tiež zaistí rýchle, efektívne a rovnomerné chladenie. S chladničkou LG sa rozhodne nemusíte báť rýchlo sa kaziaceho jedla ani nepríjemného prenášania pachov.

Ekologicky prívetivá

Vďaka tichému invertorovému lineárnemu kompresoru, na ktorý platí záruka 10 rokov, je tento model až o 32 % úspornejší ako chladnička s bežným kompresorom. Priamočiary pohyb piestu naviac zaisťuje silný chod a pre vybrané modely triedu až A+++, teda -20 % spotreby energie. Je tak prívetivá nielen pre našu peňaženku, ale aj životné prostredie.

Všetky kombinované chladničky LG sú naviac vybavené aj funkciou Total No Frost. S ňou už sa nikdy nemusíte trápiť nepríjemným odmrazovaním. Chladničku stačí jednoducho umyť a máte hotovo.

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júlovo-augustovom vydaní TOUCHIT č. 6/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky: