Skutočne bezdrôtové slúchadlá, no vydržia len 3 hodiny na jedno nabitie.

To je pravdepodobne viac, ako vydržíte plávať. No nie sú určené len do bazéna, ale aj na bežné nosenie. Ide o nástupcu modelu WF-SP700, ktoré ale nemajú toľko možností ako práve uvedená novinka.

Ide o Bluetooth slúchadlá, ktoré si dáta do uší. Súčasťou je nielen silikónový návlek, ktorý udrží slúchadlo v uchu ale aj aretačný prvok, ktorý zamedzí vypadnutiu. Pri extrémnejšom športe alebo pohybe si môžete slúchadlá spojiť šnúrkou. Majú 4 GB úložisko, aby ste neboli viazaní na použitie so smartfónom.

V prípade, že ich použijete nezávisle, vydržia prehrávať hudbu až 6 hodín. Teda dvojnásobný čas, ako pri aktívnom spojení so smartfónom. Ich špecialitou je, že sú odolné voči slanej vode.

Môžete sa s nimi aj potápať až do hĺbky 2 metrov. Samozrejmosťou je, že ich môžete umývať pod vodou. Norma IPX5/6/8 ich ochráni aj proti prachu. Dostupné sú v troch farebných variantoch, čierne, biele a žlté.

Balenie obsahuje štyri veľkosti návlekov, prispôsobíte si ich dokonale svojmu uchu. Podporujú nastavenie Ambient Sound podľa toho, či chcete stíšiť okolitý hluk alebo napríklad zvoliť režim na zvýraznenie hlasov. Ovládať ich môžete poklepaním na slúchadlo alebo stlačením tlačidiel.

Slúchadlá budú v predaji od jesene 2018. Cena zatiaľ nie je známa.

Na článku spolupracovali Xénia Rybáková a Ondrej Macko.

Prečítajte si aj:

Sony WF-1000X s adaptívnym odhlučňovaním

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.

Komentáre sú uzavreté