Spoločnosť Samsung Electronics uviedla spolu s novými telefónmi Galaxy S9 a S9+ aj užitočné príslušenstvo. Keďže samotný telefón Galaxy S9 aj S9+ sa pomere šmýka v ruke, toto príslušenstvo dobre ochráni vašu investíciu do tohto telefónu. Verte, že meniť displej alebo zadný kryt nie je lacný špás.

Testovali sme päť ochranných obalov a puzdier.

Flipové puzdro LED View

Pohodlné LED View puzdro ponúka kvalitné spracovanie s novými materiálmi. O notifikáciách a udalostiach vás informuje LED displej s radom farebných diód, ktoré si môžete prispôsobiť. Vyberte si znaky pre jednotlivých volajúcich a ovládajte svoj smartfón pohodlne aj v zavretom stave – prijímajte hovory, upozornenia či ovládajte budík. Flipové puzdro LED View je k dispozícii v čiernej, modrej a fialovej farbe.

Vo vnútri sa tiež nachádza vrecko, do ktorého sa dá zasunúť vizitka alebo doklady. Odporúčaná cena je 69,90 eur.

Flipové puzdro Clear View so stojanom

Puzdro Clear View puzdro je viac, ako len ochranným puzdrom. Dá sa využiť aj tak, že smartfón umiestnite do polohy vhodnej na sledovanie videa. Ponúka okamžitý prehľad o udalostiach vďaka funkcii Always on Display a navyše umožňuje prijímanie a odmietanie hovorov, budíkov a upozornení a ovládanie hudobného prehrávača aj v zavretom stave. To všetko je doplnené o spomenutú možnosť využitia ako stojanu ma pohodlné sledovanie filmov, pri ktorom oceníte stereo reproduktory od AKG a podporu Dolby Atmos na telefónoch Galaxy S9 a S9+. Všimnite si na fotkách aj masívnu ochranu zadného fotoaparátu. Flipové puzdro Clear view sa predáva vo farbách čierna, modrá, fialová a zlatá za odporúčanú maloobchodnú cenu 59,90 eur.

Zadný kryt Alcantara

Zadný kryt v koženom vyhotovení Alcantara je zaujímavý svojim na dotyk luxusným prevedením, ktorý zároveň ponúka masívnu ochranu smartfónu. Odolný kryt ochráni váš smartfón a navyše môžete kryt ľahko umyť vodou a mydlom. Tento kryt osobne používame dlhodobo a nevieme si ho vynachváliť. Uý pár krát nám zachránil zadný kryt tohto telefónu. K dispozícii je v čiernej, modrej, zelenej a červenej farbe za odporúčanú maloobchodnú cenu 49,90 eur.

Tvrdený ochranný zadný kryt

Skutočne odolný kryt, ktorý dokonca spĺňa americkú certifikáciu odolnosti MIL-STD-801 (preukázateľne chráni proti pádom a vysokej alebo nízkej teplote). Súčasťou je aj šikovný stojan, ktorý umožňuje jednoduchšiu prácu alebo sledovanie videa. K dispozícii je v striebornom a čiernom prevedení za odporúčanú maloobchodnú cenu 39,90 eur. Jeho originálny názov je Protective Standing Cover.

Silikónový zadný kryt

Praktický zadný kryt na jednoduché a pohodlné uchopenie smartfónu je vyhotovený v pastelových farbách. Je to veľmi zaujímavý doplnk pre váš smartfón. Zároveň zaručí kvalitnú a spoľahlivú ochranu. Držať smartfón v tomto kryte je naouzaj príjemný pocit. K dispozícii je v čiernej, šedej, modrej a ružovej farbe. Odporúčaná cena silikónového puzdra je 29,90 eur.

Okrem toho existuje aj látkový odľahčený zadný kryt. Ten sa vyznačuje ľahkosťou a dizajnom, inšpirovaným módnymi ikonami histórie. Predáva sa v šedom a červenom vyhotovení za odporúčanú cenu 34,90 eur.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.