Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Darujte svojej rodine, priateľom či kolegom zážitok, pohyb a dobrý skutok v jednom darčekovom voucheri. Jedinečný globálny beh, Wings for Life World Run, sa opäť vracia do Bratislavy a 7. mája 2017 pobežíme s celým svetom pre tých, ktorí bežať nemôžu. 

100% zo štartovného putuje nadácii Wings for Life a víťazmi sú všetci, lebo bežia pre tých, ktorí behať nemôžu.

Spoločne sa vybehne na celom svete v rovnakom čase v nedeľu, 7. mája 2017. V Bratislave sa pobeží o 13:00 CET a to už po štvrtýkrát. Pol hodinu po vyštartovaní sa na trať pohne aj stíhacie auto „Catcher Car“, ktoré je pohyblivou cieľovou čiarou a šoférovať ho opäť bude Ivan Jakeš. Koho auto na trati predbehne, ten preteky končí. Môže to byť na ôsmom ale aj na sedemdesiatom ôsmom kilometri. Oficiálnym víťazom sa stáva ten, kto na trati ostane posledný. Minulý rok to na Slovensku bol Gabriel Švajda a celosvetovým víťazom sa stal Giorgio Calcaterra, ktorý bežal v Miláne.

Tento beh je otvorený pre všetkých! Na štarte sú vítaní nielen bežci, ktorí chcú lámať rekordy, ale aj všetci nebežci, muži, ženy, mladší, starší, športovci, vozičkári, bežeckí nadšenci, či tí, ktorí si chcú iba tak pre radosť a pre dobrý pocit odbehnúť svoje prvé metre či kilometre.

Wings for Life World Run je podporovaný známymi športovcami a umelcami, a tí na štarte nebudú chýbať ani na jeho štvrtom ročníku. Ambasádormi sú Marián Ligda, Jana Dukátová, Filip Tůma, Jakub Grigar, Zuzana Vráblová, Matej Sajfa Cifra, Filip Šebo, Petra Fašungová, Gabriel Švajda, Adam Žampa, Erik Leštach, Daniel Gogo Štrauch a Ivan Jakeš.

Beží sa pre krásnu myšlienku, beží sa pre tých, ktorí behať nemôžu.. Pridajte sa a bežte pre dobrú vec aj vy. V nedeľu, 7. mája 2017, kedy spoločne pobeží celý svet.

Registrácia je už spustená a štartovné je do 31. decembra 2016 25 eur. Darčekový voucher môžete zakúpiť na tomto odkaze.

Značky: