Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Sviatok všetkých zamilovaných klope na dvere. Odhoďte tento rok stereotypy, zabudnite na prehnane romantické gestá a obdarujte sa so svojou drahou polovičku radšej nejakými technologickými vychytávkami. HP tento rok pripravilo špeciálnu valentínsku ponuku a myslelo naozaj na všetkých. Ženy bezpochyby zaujme elegantná taška na notebook HP Canvas, muža zas herné slúchadlá OMEN by HP pre najnáročnejších. Zamilované páry, ktoré sa spolu radi fotia, potom určite poteší vrecková tlačiareň HP Sprocket, novo aj v červenej farbe ako stvorená pre dámsku kabelku. Inšpirujte sa a pripravte pre svojich milovaných valentínsku nádielku, na ktorú nezabudnú. Kompletnú valentínsku ponuku si môžete pozrieť tu, použiť môžete aj filter na darčeky pre mužov a pre ženy.

Chcete si valentínsku romantiku zvečniť, aby ste si ju mohli stále pripomínať? Kúpte si vreckovú tlačiareň HP Sprocket a máte to vyriešené. S tou totiž môžete akúkoľvek fotku priamo z mobilu alebo tabletu okamžite vytlačiť rovnako ľahko, ako by ste ju zdieľali na sociálnych sieťach. Zaznamenajte neopakovateľné spoločné momenty! V špeciálnej aplikácii navyše môžete fotky upraviť, vložiť ozdobné rámčeky alebo zamilovaný odkaz a potom ich uchovať v albume na pamiatku alebo využiť špeciálny samolepiaci fotopapier a kamkoľvek si ich nalepiť. Tlačiareň vám navyše nezaberie miesto v kabelke, pretože nie je o nič väčšia ako váš telefón.

 Tlačiareň HP Sprocket s 10 ks fotopapiera kúpite za 129 EUR, balíček s 20 ks fotopapiera na doplnenie za 13 EUR.

Viac informácií nájdete na www.HP.sk/sprocket, červený variant potom tu.

HP Pavilion 14 predstavuje všetko, čo si ženy môžu od notebooku na každodenné používanie priať. Hneď na prvý pohľad očarí svetlo ružovou farbou, užívateľky však neocenia len príťažlivý vzhľad, ale aj 1TB úložisko, na ktoré sa zmestia všetky fotky i romantické filmy. O bezchybný zvuk pri ich sledovaní sa potom postará audio od Bang & Olufsen. Veľa výkonu v luxusnom balení za super cenu a valentínsky trhák je tu.

Notebook HP Pavilion 14 kúpite za 499 EUR.

Viac podrobností nájdete tu.

Chcete na Valentína urobiť svojim blízkym radosť a zároveň ich obdarovať niečím praktickým? Rozhodne sa nepomýlite s tlačiarňou HP Deskjet Ink Advantage 3788. Zvládne tlač, skenovanie aj kopírovanie, bez problémov sa všade zmestí – nezískala totiž titul najmenšej All-in-One tlačiarne na svete len tak – a výborne vyzerá. Vybrať si môžete zo šedého, tyrkysového a tiež valentínskeho červeného variantu. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu ju môžete používať v podstate z akéhokoľvek mobilného zariadenia.

 Tlačiareň DeskJet Ink Advantage 3788 kúpite za 59 EUR.

Viac informácií nájdete tu.

HP myslelo na dámy, ktorým záleží nielen na výkone ich notebooku či tabletu, ale aj na tom ako vyzerajú. Ideálny darček na Valentína pre vašu priateľku, kamarátku či kolegyňu je preto štýlová taška HP Canvas v červenej farbe. Taška je vhodná pre notebooky s uhlopriečkou až 35,6 cm (14 „). Okrem notebooku sa do nej zmestia ďalšie pracovné materiály, kniha, peňaženka alebo napríklad šminky.

Dámsku tašku HP Canvas v červenej farbe teraz kúpite za špeciálnu akčnú cenu 29 EUR.

Viac podrobností nájdete tu.

Valentínskou čerešničkou na torte ponuky od HP je zamilovaná srdiečková sada pre notebook. Tematicky ladené farby s potlačou vyčarujú úsmev na tvári každej ženy. Sada obsahuje bezdrôtovú myš HP Z3700 s optickým snímačom a puzdro HP Spectrum 15,6 „. Pretože HP praje zamilovaným, rozhodlo sa ich obdarovať jedinečným zľavovým kódom. Pri zadaní HPVALENTYN si tak môžete túto krásnu sadu zaobstarať len za 16 EUR. Tak šup, kým tu sú!

Valentínska sada s puzdrom HP Spectrum 15,6″ a bezdrôtová myš HP Z3700 stojí 33 EUR.  Pri použití zľavového kódu však len 16 EUR.

Viac informácií nájdete tu.

TIP NA NAJLEPŠÍ DARČEK PRE MUŽA

Patrí váš priateľ medzi herných nadšencov, ktorí si namiesto večere pri sviečkach dá radšej online strieľačku s kamarátmi? Nevyčítajte mu to, radšej mu kúpte poriadne slúchadlá a pripravte mu Valentína, na ktorého len tak nezabudne. Herné slúchadlá OMEN od HP navrhnuté v spolupráci s hernými profíkmi SteelSeries predstavujú špičkové vybavenie, ktoré uspokoja dokonca aj audiofilov. Čierne prevedenie s červenými detailmi urobia z vášho priateľa naozaj štýlového hráča, navyše bude mať vďaka ľahkej konštrukcii pocit, že ich ani nemá na sebe. Za tento darček vás bude každý nadšenec hier zbožňovať!

Herné slúchadlá OMEN so SteelSeries kúpite za 79 EUR. 

Viac podrobností o produkte sa dozviete tu.

Uvedené ceny sú vrátane DPH.

Značky: