Firemné dáta majú cenu zlata. Úlohou každej zodpovednej firmy je, aby boli prevádzkované na takom mieste, ktoré poskytne kvalitnú ochranu pred súčasnými kybernetickými hrozbami. Dáta musia byť zároveň nepretržite dostupné pre pracovníkov firmy, v ideálnom prípade z akéhokoľvek inteligentného zariadenia pripojeného na internet kdekoľvek na svete. Dajú sa spojiť zdanlivo protichodné požiadavky a skĺbiť technické aspekty s prijateľnými nákladmi? Príkladom výhodného riešenia, ktoré môžu firmy pre svoja dáta a systémy využiť, je zriadenie a správa profesionálneho firemného cloudu. Zabezpečenie uvedených služieb skúsenými profesionálmi vyjde finančne výhodnejšie než investícia do vlastných serverov a  vlastných odborne preškolených správcov. Ak sa rozhodnete využívať progresívne cloudové služby, môžete naplno dôverovať slovenskej spoločnosti GAMO. Na trhu pôsobí už viac ako 25 rokov a kvalitou cloudových služieb sa bez diskusie vyrovná i celosvetovo známym poskytovateľom.

GAMO Cloud predstavuje jednoduchý a efektívny spôsob, ako pre firmu zabezpečiť virtuálne dátové centrum s vysokým výkonom a garantovanou dostupnosťou. Je vybudovaný s maximálnym dôrazom na bezpečnosť a v súlade s medzinárodnými normami a certifikáciami. Ako základ je použitý koncept SDDC – softvérovo definované dátové centrum, ktoré je založené na platforme VMware s úložiskom vSAN a sieťovou technológiou VMware NSX. Umožňuje nasadenie a prevádzku aplikácií tým najefektívnejším spôsobom, a to s garanciami na báze SLA (Servis Level Agreement). Rozšíriť firemnú serverovňu už nie je vôbec zložité. Namiesto kapitálových investícií a dlhého času na inštaláciu serverov si v GAMO Cloud požadované riešenie vytvoríte len pomocou niekoľkých kliknutí myšou.

Cloud computing využíva čoraz viac firiem, pretože prináša výraznú úsporu prevádzkových nákladov. Naša štúdia ukázala, že cloud computing dokáže firmám ušetriť až 35 % nákladov na správu firemného hardvéru a softvéru. „GAMO Cloud využíva nielen najmodernejšiu technológiu VMware, ale predstavuje aj vysokú úroveň bezpečnosti v súlade s medzinárodnými štandardmi ISO pre oblasť informačnej bezpečnosti a ochrany osobných údajov. Zároveň garantuje, že dáta budú vždy prevádzkované na území Slovenska a nie v niektorých vzdialených krajinách s možnými legislatívnymi špecifikami,“ dodáva Ivan Luby, technický riaditeľ spoločnosti GAMO.

GAMO je slovenská firma poskytujúca IT služby vrátane najmodernejších cloudových technológií, ktorých zabezpečenie získalo svetovo renomovaný certifikát CSA Star. Zároveň je registrovaná na Národnom bezpečnostnom úrade ako oficiálny poskytovateľ digitálnej cloudovej služby. Kybernetickú bezpečnosť garantujeme v súlade so zákonom o kybernetickej bezpečnosti, a to vrátane všetkých nevyhnutných opatrení.

 

Značky: