Sociálna sieť bola doteraz k dispozícii iba pre majiteľov iPhonov.

Aplikácia Clubhouse sa v roku 2021 stala hlavným hitom medzi sociálnymi sieťami. Tento status získala vďaka unikátnemu konceptu a tiež aj kvôli tomu, že službu mohli používať iba majitelia iPhonov a iba vtedy, keď od kamaráta získali pozvánku do služby. Clubhouse si tak budoval punc exkluzivity.

Od verejného spustenia tejto služby sa neustále hovorilo o tom, kedy bude dostupná aplikácia pre Android. A čakanie je teraz na konci. Clubhouse je k dispozícii v obchode Google Play a môžu si ju stiahnuť aj používatelia na Slovensku. Stačí ťuknúť na tento odkaz.

Na zaregistrovanie sa do služby však budete aj v prípade systému Android potrebovať pozvánku od kamaráta, ktorý už Clubhouse používa.

Čo je to Clubhouse?

Clubhouse je sociálna sieť s dôrazom na audio. Nepíšete žiadne statusy, nezdieľate žiadne fotografie – celá interakcia prebieha vo forme audia. V praxi to znamená, že sa vám na domovskej obrazovke zobrazujú odporúčania na miestnosti, do ktorých sa môžete práve pripojiť a počúvať, o čom sa v nich ľudia rozprávajú.

Clubhouse sme kvôli tomuto konceptu definovali ako interaktívny podcast naživo. Ďalšie detaily o tom, ako funguje Clubhouse a či bude táto služba pre vás atraktívna, si môžete prečítať v našom staršom článku, TU.

Google Play
App Store

Clubhouse pre Android a iOS. Registrácia do služby vyžaduje pozvánku od kamaráta

Prečítajte si aj:

Clubhouse je nový hit medzi sociálnymi sieťami: Čo to je a ako funguje?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit