Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvé outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro na seba opäť strhávajú pozornosť! Po zlatej cene Outdoor Innovation Wearable Gold Award udelenej odborníkmi na medzinárodnom veľtrhu IFA v Berlíne si hodinky získali aj srdcia bežných používateľov. HONOR nechal svojich fanúšikov, aby HONOR Watch GS Pro sami otestovali. Ako u nich hodinky obstáli?

Najviac ohromila bezkonkurenčná výdrž batérie až 25 dní na jedno nabitie

Z výsledkov jasne vyplýva, že fanúšikovia HONOR najviac oceňujú ohromujúcu batériu, ktorá sľubuje výdrž až 25 dní na jedno nabitie! Sami si výdrž batérie otestovali a v prieskume ju popísali ako excelentnú.

Extrémna odolnosť proti prírodným vplyvom

Ďalšou perfektne hodnotenou funkciou je extrémna odolnosť proti prírodným vplyvom. Testeri dali hodinkám poriadne zabrať a nemilosrdne ich nosili v daždi, rôznych nadmorských výškach, a dokonca im spadli do blata. To všetko HONOR Watch GS Pro zvládli na jednotku!

Na čo Česi využívajú HONOR Watch GS Pro najviac? Zabodovalo meranie športových aktivít a zdravia

Ukázalo sa, že testeri najčastejšie sledovali hodnoty svojho zdravia a športových aktivít. Pochvaľovali si širokú ponuku 100 režimov cvičení a monitorovali si svoj stres, spánok a hladinu kyslíka v krvi.

Ani robustný dizajn nezaostáva za našľapanými funkciami

Čerešničkou na torte sa stal robustný dizajn hodiniek, ktorý na zápästí perfektne sedí, ale pritom je stále pohodlný. Celkový vzhľad sa značke HONOR naozaj vydaril.

Značky: