Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zoznámte sa s motorola razr 5G, novým druhom symbolu módy, ktorý bol vyvinutý s cieľom zaujať pomocou ikonického vzhľadu a využitia plného potenciálu skladacieho mechanizmu, ktorý poskytuje bezkonkurenčné kompaktné možnosti pre mobilný zážitok novej generácie.

Základným princípom pri vývoji zariadenia bola priama spätná väzba od zákazníkov, razr 5G sa tak môže pochváliť externým displejom Quick View vylepšeným o nové softvérové zážitky. Žiadne iné skladacie zariadenia na trhu neponúkajú vreckový dizajn a zároveň možnosť posielať správy, uskutočňovať videohovory a ľahko pristupovať k obľúbeným aplikáciám so stále zatvoreným telefónom. Navyše, môžete zažiť najnovšiu rýchlosť 5G a najpokročilejšiu autoportrétovú kameru vôbec1, a to všetko v jedinečnom skladacom prevedení. razr 5G je vreckový, ale výkonný, minimálny, ale maximálny.

Prehľad o všetkom už na prvý pohľad s displejom Quick View

Dnešní spotrebitelia sa nechcú cítiť pripútaní k svojim zariadeniam, chcú zostať v kontakte, a pritom žiť v prítomnom okamihu. Úplne jedinečný dizajn dvojitej obrazovky zariadenia razr 5G prináša zážitok, ktorý sa zameriava na tento konkrétny citlivý bod a funguje inak ako ostatné skladacie zariadenia na trhu.

Quick View displej poskytuje nástroje a informácie jednoduchým a intuitívnym spôsobom, čo uľahčuje rozhodovanie a skracuje čas strávený bezcieľnym scrollovaním.

  • Aktualizovaná navigácia gestami umožňuje ľahší prístup k obľúbeným funkciám ako kedykoľvek predtým. Quick View displej má teraz v dolnej časti navigačný panel, ktorý napodobňuje gestá systému Android 10, takže sa na domovskú obrazovku môžete ľahko dostať iba potiahnutím prstom nahor. Z domovskej obrazovky tiež môžete prejsť prstom doprava pre rýchly prístup k fotoaparátu alebo prejsť prstom doľava pre prístup k novému zásobníku aplikácií. Opätovným potiahnutím doľava získate prístup k skratkám, pomocou ktorých môžete volať alebo odosielať textové správy svojim obľúbeným kontaktom.
  • Buďte v kontakte odpovedaním na správy pomocou skratky hlasové zadávanie textu, inteligentnej odpovede alebo zadania dlhšej správy na Quick View klávesnici v plnej veľkosti.
  • K podrobnej navigácii máte prístup z upozornení Google Mapy a prístup máte aj k vašim obľúbeným hudobným aplikáciám, ako sú Spotify, YouTube Music a Pandora.
  • Navyše, technológia NFC umožňuje využívanie služby Google Pay v obchodoch po celom svete a bezdrôtové zdieľanie obsahu, ako napríklad kontaktov, obrázkov a videí s inými zariadeniami.

Zážitok z Quick View displeja si vyberáte pomocou tém a aplikácií, ktoré máte radi. Osem aplikácií je umiestnených na paneli aplikácií, ktoré s Quick View displejom dobre fungujú: fotoaparát, správy, kalkulačka, Keep, Google Novinky, Google Home a YouTube. A je tu aj možnosť udeliť povolenie na spustenie akejkoľvek aplikácie na Quick View displeji, aby ste si mohli vybrať, ktoré sú najdôležitejšie položky, ku ktorým potrebujete rýchly prístup bez otvorenia telefónu.

Dokonale vreckový

Nový dizajn motorola razr 5G navonok predstavuje jednoduchosť, ale vo vnútri sa skrýva precíznosť a vynaliezavosť. Zúžená „brada“, snímač odtlačkov prstov na zadnej strane a aktualizovaný pánt ponúkajú estetické a funkčné zmeny založené na spätnej väzbe priamo od spotrebiteľov pre ľahký zážitok s razr 5G v jednej ruke. Leštené 3D sklo s hliníkom zo série 7000 poskytuje vynikajúci a pútavý vzhľad v troch nadčasových a rafinovaných farbách – Polished Graphite, Liquid Mercury a Blush Gold.

Vyklopte razr 5G a odhaľte jeho 6,2-palcový Flex View displej. Keď držíte nový razr 5G v horizontálnej polohe, CinemaVision displej s pomerom strán 21:9 vás vtiahne do rovnakých ultraširokouhlých rozmerov, aké používa filmový priemysel. Ak držíte zariadenie zvisle, tak ho vďaka úzkemu dizajnu môžete ľahko používať iba jednou rukou.

Displej pracuje v harmónii s naším jedinečným dizajnom pántu a ako jediné skladacie zariadenie ponúka zatváranie s nulovou medzerou, čo chráni interný displej a udržuje razr 5G ultra-kompaktný. Náš dynamický systém skladania sme podrobili dôsledným cyklom testov preklopenia, pádu, zmien teploty a iných namáhaní, aby sme zaistili dlhú životnosť a spoľahlivosť. Zistili sme, že priemerný používateľ skladá razr 40-krát denne, zatiaľ čo pokročilí používatelia skladajú razr až 100-krát denne. Náš cyklus testov skladania ukázal, že razr je navrhnutý tak, aby vydržal až 200 000 skladaní, čo znamená, že dosiahnutie tohto počtu skladaní by trvalo pokročilému používateľovi viac ako 5 rokov.2 Navyše, vlastný ochranný povrch chráni pred poškriabaním, zatiaľ čo vodeodpudivá bariéra na vnútornej strane zariadenia chráni pred rozliatím, postriekaním či dažďom.3

Skutočne rýchla 5G

 V novom motorola razr 5G sme umiestnili tie najmodernejšie technológie do ešte úhľadnejšej podoby. S 5G sieťami, ktoré sa rýchlo rozširujú po celom svete, ste s razr 5G pripravený teraz aj do budúcna. Aktualizovaný dizajn „brady“ zmenšuje veľkosť zariadenia a zároveň umožňuje výkon 5G umiestnením dvoch zo štyroch 5G antén. Všetko poháňa robustný procesor Qualcomm Snapdragon 765G.

S novým razr 5G vám batéria vydrží bez dobíjania počas celého dňa. Napriek zložitosti pridanej 5G siete a väčšej batérii si nová generácia zachováva štíhly a subtílny dizajn, ktorý naši zákazníci a odborníci v oblasti milujú.

Fotografie v neuveriteľnej kvalite, ohromujúce autoportréty aj pri slabom osvetlení

Otvorený alebo zatvorený, systém kamier tohto zariadenia má veľký vplyv aj v malom balení. Zachyťte ostré a živé fotografie na 48 MPx fotoaparáte s technológiou Quad Pixel, ktorá poskytuje štvornásobnú citlivosť pri slabom osvetlení. Optická stabilizácia obrazu vyvažuje rozmazané obrázky a videá, takže jas a detaily sú viditeľné bez ohľadu na osvetlenie. Navyše, technológia laserového automatického zaostrovania v režime časovač pomáha fotoaparátu rýchlo zaostriť na váš objekt. Fotoaparát je ultrarýchly a super presný, takže vám nikdy neunikne žiadna snímka.

Keď je telefón zatvorený, 48 MPx kamerový systém je najpokročilejším Autoportrét fotoaparátom na trhu. Autoportréty získajú kreatívne vylepšenia vďaka režimom fotoaparátu, ako Skupinový autoportrét, Portrét, Zvýraznená farba a iné. Dvojica displejov navyše umožňuje funkcie fotoaparátu, ktoré sú na iných zariadeniach jednoducho nemožné. Kreslený režim fotoaparátu pomáha udržiavať zaostrenie objektu tým, že zobrazuje zábavnú animáciu na displeji Quick View, počas toho, ako je aplikácia fotoaparátu otvorená na hlavnom displeji Flex View. Okamžitá kontrola zobrazí po nasnímaní ukážku vašej fotografie na Quick View displeji a externý náhľad zrkadlí hľadáčik na Quick View displeji, aby vaše objekty videli fotografiu pred jej nasnímaním.

Ak chcete so svojimi autoportrétmi zažiť pohlcujúci zážitok z celej obrazovky, displej Flex View a interná kamera s rozlíšením 20 MPx sa hodia aj pre videohovory. Ponúkajú vám pohlcujúci zážitok vo vysokej kvalite, vďaka ktorému sa budete cítiť ešte viac v spojení s ľuďmi, na ktorých záleží.

Váš telefón, vaša softvérová skúsenosť

S funkciou Moje používateľské prostredie pracuje váš razr 5G tak, ako chcete. Moje používateľské prostredie obsahuje všetky vynikajúce zážitky, ktoré zákazníci spoznali a milujú, ako aj množstvo nových funkcií, vďaka ktorým môžete hudbu, videá a hry posunúť na vyššiu úroveň pomocou vlastných nastavení a pokročilých ovládacích prvkov. Používatelia môžu dokonca vytvárať svoje vlastné motívy zariadenia výberom z jedinečných typov písma, farieb a tvarov ikon, vďaka ktorým bude ich telefón jedinečný.

Vytvorili sme nový razr 5G pre tých, ktorí chcú znovu pocítiť kúzlo svojho mobilného telefónu, čo je dôkazom nášho záväzku posúvať tradičné hranice v oblasti smartfónov vpred, a to novými a vzrušujúcimi spôsobmi.

razr 5G bude na Slovensku dostupný na jeseň tohto roku od 1499 eur.

Viac o tomto telefóne

motorola razr 5G: Vyklápací telefón druhej generácie

Značky: