Na trhu by sa mal objaviť ešte tento rok.

Pokým séria Redmi Note 11 bola na globálny trh uvedená iba v januári 2022, najnovšie sa dozvedáme, že už teraz sa môžeme tešiť na jej pokračovanie. Portál 91mobiles uviedol, že jej príchod sa očakáva “v druhej polovici tohto roka”. Inak celkom logická úvaha, keďže rok 2022 sa už o pár dní prehupne do svojej druhej polovice. Nie je však vylúčené, že novinky série Note 12 budú pre čínsky trh uvedené už koncom októbra.

Zdroj však upresnil aj niektoré ďalšie parametre, ktoré nám poskytnú aspoň základnú predstavu o jednom zo zástupcov pripravovanej série. Základný model Redmi Note 12 by mal byť vybavený plochým displejom, ktorý bude mať v strednej časti umiestnený selfie fotoaparát. Zostava fotoaparátov na zadnej strane by sa mala údajne podobať na tú z aktuálneho modelu Redmi Note 11. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 50 Mpx by mali doplniť ďalšie dva – ultraširokouhlý a makro fotoaparát.

Redmi Note 11Zdroj: Redmi

Po sérii Redmi Note 11 sa na trhu stihli objaviť aj zástupcovia série T – Redmi Note 11T Pro a Note 11T Pro+. Teraz sa vďaka leakerovi DigitalChatStation dozvedáme prvé informácie o základnom modeli Redmi Note 12, ktorý bude vychádzať z aktuálneho modelu Redmi Note 11.

Aj keď zdroj uviedol, že séria Redmi Note 12 by sa mala na trhu objaviť v druhej polovici tohto roka, jej príchod na globálny trh by sme nemali očakávať skôr, ako začiatkom budúceho roka.

Titulná fotografia: Redmi K40

Zdroj: 91mobiles

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.