Inteligentné hodinky Apple Watch 2 slávia takmer rok svojej existencie a boli trhom prijaté pozitívne. Apple do tejto verzie hodiniek pridal snímač GPS signálu a používatelia ocenili ich vodotesnosť. Nové hodinky majú rýchlejší procesor a predĺžila sa doba práce na batériu. Dosiahli pritom dva dni prevádzky na plne nabitú batériu. 

Apple Watch sa tak celosvetovo stali najpredávanejšími inteligentnými hodinkami. Hlavným vylepšením bola však rýchlosť práce nových hodiniek.

Analytici teraz zvažujú, čo prinesie ďalšia iterácie týchto hodiniek. Apple Watch 3 by mali byť ešte rýchlejšie, výrobca by mal pridať LTE konektivitu, objaviť sa má aj FaceTime a displej by mal byť microLED. Apple Watch 3 by mali prísť s ešte štíhlejším dizajnom, mali by dokázať monitorovať spánok a tiež hladinu glukózy v krvi. Vylepšené by malo byť aj bezdrôtové nabíjanie.

Apple Watch 3 bude poháňať operačný systém watchOS4. Tento by mal obsahovať aj nové ciferníky, intervalový tréning, lepšiu prácu pri prehrávaní hudby a objaviť by sa mala aj inteligentnejšia verzia asistentky Siri. Zatiaľ však nie je známe, kedy Apple uvedie novú verziu svojich inteligentných hodiniek.

Viac o hodinkách Apple Watch 2

Exkluzívne: Apple Watch 2 v redakcii TOUCHIT

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.