OnePlus Buds Z2 budú údajne predstavené už v októbri.

OnePlus prechádza v oblasti softvéru pomerne zaujímavou zmenou. Aj keď sa série 9T už nedočkáme, spoločnosť sa údajne chystá ešte tento rok predstaviť model OnePlus 9RT. Udiať by sa tak malo v októbri.

Aj keď predstavenie smartfónovej novinky nie je potvrdené, zdá sa, že spoločnosť má v pláne predstaviť aj nové TWS slúchadlá. Novinka ponesie označenie OnePlus Buds Z2. O slúchadlách informoval leaker Max Jambor, ktorý zverejnil aj niektoré kľúčové parametre (obrázok nižšie).

Obrázok prezrádza, že cenovo dostupné TWS slúchadlá budú vybavené podporou ANC. Túto funkciu predchodca vo svojej výbave nemal. Objavila sa až v modeli OnePlus Buds Pro, ktorý sme testovali aj u nás v redakcii. Recenziu si môžete prečítať na odkaze nižšie.

OnePlus Buds Z2Zdroj: GizChina
OnePlus Buds Z2

Okrem toho slúchadlá budú podporovať aj Dolby Atmos. Táto funkcia vo výbave predchodcu rovnako chýbala. Dobrou správou je, že výdrž batérie sa zvýši na sedem hodín. Predpokladáme, že táto hodnota bude dosiahnutá pri vypnutom ANC. Celkovo sa doba prehrávania dostane na hodnotu až 38 hodín (slúchadlá + puzdro). Súčasťou výbavy bude aj podpora rýchleho nabíjania Warp.

Medzi ďalšími špecifikáciami nechýba podpora Bluetooth 5.2 a stupeň krytia na úrovni IP55. Buds Z2 budú dostupné v dvoch farebných vyhotoveniach – čiernom a bielom. Po dizajnovej stránke by nemalo prísť oproti predchádzajúcej generácii k žiadnym výrazným zmenám. 

Zdroj: GizChina

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.