Na predstavení tohto telefónu sme sa boli pozrieť priamo v Madride a testovaciu vzorku sme si požičali od operátora O2. Telefón sme si vyskúšali jednak priamo na predstavení a neskôr sme s ním fotili aj v uliciach Madridu.

Pozrite sa, čo sa naozaj nachádza v balení tohto telefónu a nie je toho málo

Pripomeňme tie hlavné výhody, s ktorými prichádza Xiaomi Mi A2 do silného konkurenčného boja – cena 299 eur za verziu 4 GB RAM a 64 GB ROM a možnosť realizácie kvalitných fotografií dvojicou zadných kamier a až 20 MPx sefie kamery.

Pozrite si aj výber fotografií, ktoré sme fotili počas dňa. Ako je na fotografiách vidieť, sú tu svieže farby, dvojica kamier si poradí aj so silným protisvetlom a dobre sú zachytené aj detaily.

Vyskúšali sme aj prednú kameru na realizáciu selfie

A neskôr sme fotili jedlo po západe slnka pri umelom osvetlení

Konštatujeme, že kvalita fotiek je veľmi dobrá, vzhľadom na nadobúdaciu cenu Xiaomi Mi A2 prináša veľmi dobrý pomer výkon/Cena. Ak by sme si mali niečo k tomuto telefónu priať, tak by to bol NFC modul, čo by umožnilo platiť priamo s telefónom cez Google Pay.

S testom tohto telefónu pokračujeme v Bratislave.

Viac o telefóne Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2 oficiálne: Lákadlom je cena a fotoaparát. Poznáme dostupnosť na Slovensku (video)

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.