Polaroid je známy najmä fotoaparátmi, ale v skutočnosti vyrába veľmi široké spektrum produktov. Aj netradičných!

To čo sme mali teraz na test je však niečo unikátne. Ide o Polaroid 3D pero Candy Play a je to naozaj nástroj na maľovanie cukríkmi.

Pre umelcov aj labužníkov

Určené je pre malých ale určite aj veľkých kreatívcov, ktorí majú radi dobroty a výsledok svojej práce môžu doslova zjesť. S perom je možné zdobiť torty, vytvárať lízanky, len tak písať na papier alebo priesvitnú fóliu. Náplne sú certifikované organizáciou FDA, takže ich môžete bezpečne konzumovať.

Polaroid 3D pen Candy PlayZdroj: TOUCHIT.sk
Pero a náplne do Candy Play

Viacero príchutí bez cukru

Polaroid CandyPlay má na výber zo šiestich prírodných príchutí – jablko, jahoda, pomaranč, či Coca Cola a ďalšie. Náplne sú bez cukru. Nabíjanie tohto pera sa realizuje cez USB-C port a pero má elegantný vzhľad. Na jeho hornej časti je tlačidlo na zapínanie, ďalej je tu otváracia komora pre náplne a tiež tlačidlo, ktorým sa začína posúvanie založenej náplne v pere. Používať ho môžu rovnako dobre praváci aj ľaváci.

Polaroid 3D pen Candy PlayZdroj: TOUCHIT.sk
Vkladanie náplní do Polaroid Candy Play

Treba trochu skúseností

Pri písaní pomocou tohto pera treba postupovať pomerne rýchlo. Po krátkej dobe skúseností prídete na to, ako to pracuje. S perom naozaj vytvoríte želaný nápis, nemôže to byť ale nejaká zložitá stavba. Roztopené cukríky sú totiž dosť tekuté a stavať vaše nákresy môžete tak zhruba do výšky 8 mm. Chute v náplniach môžete vymieňať, majú jednak odlišnú chuť a tiež farbu. Jedna náplň pokojne môže nasledovať za druhou. Toto funguje dobre.

Polaroid 3D pen Candy PlayZdroj: TOUCHIT.sk
Text sa dá relatívne ľahko napísať

Inšpirujte sa

To, čo vám pomôže sú vopred pripravené šablóny, pomocou ktorých vytvoríte efektné vzory. Tieto sú na stránke výrobcu a určené sú pre tri odlišné skupiny používateľov podľa dosiahnutej zručnosti.

Polaroid 3D pen Candy PlayZdroj: TOUCHIT.sk
Vytekanie náplne z pera Candy Play

Súčasťou dodávky je 6 kusov náplní (príchute 1× jahoda, 1× jablko, 1× citrón, 1× cola, 1× hrozno, 1× pomaranč). Ďalšie náplne sa dajú bez problémov nakúpiť v našich obchodoch. V balení ešte nájdete 1,5 metrový nabíjací USB kábel, zdroj ale musíte mať vlastný (5V/2A). Pero sa po 8 minútach od naštartovania automaticky vypne kvôli zvýšeniu bezpečnosti.

Polaroid 3D pen Candy PlayZdroj: TOUCHIT.sk
Polaroid 3D pen Candy Play sme si dobre vyskúšali

Cena: 38,90 eur

Zapožičal: ALZA

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.