Ďalšou tlačovkou, na ktorej sme boli počas výstavy Computex bola akcia spoločnosti ASUS – Republic of Gamers. Akcia mala názov Join the Republic.

ASUSROG-3

ASUS na nej predstavil herný notebook s externou grafikou RX G800. Zaujímavosťou je jeho vodné chladenie. Tento notebook je vybavený 120 Hz Advanced Hyper-Viewing Angle (AHVA) displejom, čo je výhodné pri hraní akčných hier.

ASUSROG-4

Technológia AHVA zabezpečí dobrú kvalitu obrazu a kontrast, a to aj pri pohľade z extrémnych uhlov. Nový panel ponúkne dvojnásobnú obnovovaciu frekvenciu v porovnaní s bežnými notebookmi. K dispozícii bude  15- a 17-palcové vyhotovenie herných notebookov. Nové AHVA panely sú kompatibilné s technológiou NVIDIA G-SYNC, ktorá synchronizuje obnovovaciu frekvenciu displeja s grafickou kartou.

ROG GX800

GX800 je prvým herným notebookom s vodným chladením, ktorý má ambíciu stať sa najvýkonnejším herným notebook na svete.

ASUSROG-8

Vybavený je najnovšími grafickými kartami NVIDIA v SLI zapojení a procesormi radu Intel K-series na výkonnú prevádzku na úrovni stolných herných počítačov. Ponúka tiež vylepšenú dokovaciu stanicu s vodným chladením pre potreby extrémneho pretaktovania procesora, grafickej karty aj operačnej pamäte.

ASUSROG-15

Na našom obrázku tiež vidieť aj audio príslušenstvo ROG Centurion 7.1 spoolu s príslušnými slúchadlami.

ROG Avalon

ROG Avalon je počítač ďalšej generácie s úplne novým dizajnom základnej dosky a šasi. ASUS ROG posúva limity formátu ATX a redizajnuje základnú dosku s počítačovou skrinkou ako jeden celok a nie ako dva samostatné komponenty. Vďaka tomu dokázal ROG zoptimalizovať rozloženie základnej dosky a zjednodušiť pripájanie SSD diskov, napájacieho adaptéra aj grafických kariet.

ASUSROG-14

ASUS Swift PG248Q

Swift PG248Q predstavuje 24-palcový monitor s pomerom strán 16:9 a Full HD (1920×1080) rozlíšením. Tento herný monitor podporuje technológiu NVIDIA’s G-SYNC, ako aj pretaktovanie obnovovacej frekvencie až do 180 Hz pri zachovaní odozvy 1 ms (GTG). Swift PG248Q tiež využíva technológiu GamePlus, ktorá obsahuje zameriavanie, časovač, počítadlo FPS a technológie Display Alignment a GameVisual.

ASUSROG-16

ROG XG Station 2

ROG XG Station 2 je dokovacia stanica s externou grafickou kartou, ktorá premení pripojený notebook na herný počítač s podporou virtuálnej reality. Vo výbave má 680 W zdroj a podporuje najnovšie grafické karty NVIDIA GeForce GTX a AMD Radeon. ROG XG Station 2 je vybavená portom Thunderbolt 3, štyrmi USB 3.0 portami a 1 Gbps LAN konektorom.

ASUSROG-22

Pozrite si aj ďalšie naše fotografie z tohto predstavenia

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.