Už včera sme informovali o hlavných predstaveniach spoločnosti ASUS na výstave Computex. Pripomeňme, že pre ASUS je Computex najväčšia príležitosť na prezentáciu noviniek a firma sa na toto obdobia pripravuje prakticky celý rok. 

Prinášame vám naše fotografie z tohto predstavenia, aby ste mohli prežiť spolu s nami atmosféru tejto úvodnej tlačovky. Jonney Shih, šéf ASUSu pritom mimoriadne dynamický človek a jeho prezentácie pripomínajú prepracované divadelné predstavenia. Hlavne uvedenie cien produktov je sprevádzané vždy potleskom publika. Hneď po prezentácii nasledovala prehliadka produktov a tam sa tiesnilo množstvo svetových novinárov.

Z demonštračnej časti vám prinášame vlastné fotografie nových produktov, ktoré sa dostanú aj na slovenský trh.

Hlavná pozornosť novinárov pútal nový smartfón ASU ZenFone 3 v rôznych verziách.

ZenFone 3 vyzerá naozaj luxusne, potvrdzujeme, že je to v súčasnosti ašpirant na dizajnovú špičku v oblasti smartfónov. Nás zaujal hlavne ASUS ZenFone 3 Deluxe, pozrite si ho na našich detailných fotografiách

ASUS veľmi rád porovnáva svoje produkty s výrobkami od Apple, v demonštračnej časti bolo aj stanovisko, ktoré sa zaoberalo porovnaním kvality fotografia a zobrazenia výsledku. Tiež sme si pozreli viaceré obaly a príslušenstvo na tento telefón

V ďalšom článku budeme informovať aj o ďalších predstaveniach a prinesieme vám naše fotografie nových produktov.

Autor fotografií: Aleš Tvrdý

TIP: Pozrite si špecifikácie ASUS ZenFone 3

Computex: ASUS ZenFone 3 je štýlový smartfón za atraktívnu cenu. Deluxe verzia má 6 GB RAM

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.