ConferenceCam Connect je profesionálne riešenie na potreby videokonferencie a audiokonferencie.  

Kamera má viacúčelové využitie, prepojíte ju s počítačom i mobilnými zariadeniami.

Kamera má cylindrické telo rozdelené do dvoch častí. Vrchná obsahuje kameru s rozlíšením Full HD a 90° zorným poľom. Podporuje viaceré moderné kodeky vrátane H.264 UVC a má 4-násobný zoom. Spodná časť kamery obsahuje audiosystém s 360° reproduktorom a mikrofónmi s dosahom 3,6 m. Môžete ju používať v niekoľkých režimoch, pripojenie k PC je však podmienkou.

logitech_kamera2_web2016_3_nowat

Kameru spárujete s mobilnými zariadeniami cez NFC alebo bluetooth rozhranie. Vtedy je možné prenášať len zvuk, takže zariadenie poslúži pre potreby audiokonferencie. Tiež je možné aktivovať režim prezentácie a zrkadliť obrazovku. Výhodou produktu je zabudovaná batéria s výdržou 3 hodiny v prípade videokonferencie a 15 hodín pri audiokonferencii.

Zapožičal: Logitech
Cena: 499 EUR

Tento článok vyšiel aj v tlačenom aprílovom vydaní TOUCHIT č. 3/2016, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit