Copilot Pro sa dá aktivovať na Slovensku.

Microsoft nelení a pokračuje so svojimi zvykmi upozorňovať používateľov na jeho produkty. Hlásenie o dostupnosti sa zobrazilo vo Worde pri zobrazení menu na vytvorenie nového dokumentu. Stiahnuť sa dá pre Android iOS. Ak si chcete bezplatne vyskúšať Copilot Pro, toto je najlepšia cesta.

Za prvý mesiac používania nič neplatíte a aktiváciou cez obchod mobilnej platformy máte istotu, že odber môžete zrušiť pred stiahnutím sumy 22 eur. Pred uplynutím mesačnej lehoty na vyskúšanie dostanete upozornenie. Existuje aj iná cesta aktivácie a to cez webové stránky. S týmto postupom sme mali komplikácie, neraz sa nenačítala stránka smerujúca práve na verziu Copilot Pro.

Bežného Copilota nájdete na webe copilot.microsoft.com a môžete ho používať zadarmo vrátane ďalších nástrojov. Napríklad umelej inteligencie určenej na kreslenie obrázkov s názvom Designer. Copilota môžu používatelia očakávať aj vo Windows 10. Prepojenie u nás ešte nefunguje, takisto ani klávesová skratka Win + C na jeho spustenie.

V budúcnosti by mal pomôcť s nastavovaním systému. Jeho nespĺňali očakávania používateľov, nakoľko používatelia v USA mohli Copilot vyskúšať len s obmedzenými funkciami. Nedokázal nastaviť systém podľa zadanej požiadavky a väčšinou poskytol iba návod, kde funkciu hľadať.

Zdroj: TOUCHIT

Zdroj: Microsoft, vlastné

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.