Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology uviedla svoj vlajkový herný headset Creative SXFI GAMER. Vybavený vynikajúcim zvukovým profilom BATTLE Mode, úplne novým mikrofónom CommanderMic s profesionálnou čistotou, zapojený cez zosilnený USB kábel Kevlar a k tomu s ohromujúcim svetelným dizajnom RGB, je jednoducho najlepšou zbraňou pre úplné ponorenie do hry a dominancie.

Herné zvuky ako nikdy predtým

Po získaní 23 ocenení Best-of-Show v posledných dvoch ročníkoch CES 2019-2020 boli používatelia a kritici unesení realizmom novej generácie holografie slúchadiel Super X-Fi.

Od začiatku tohto roka boli produkty Super X-Fi aktualizované na Gen2, vylepšenú a rozšírenú verziu Super X-Fi, ktorá obsahuje kľúčové vylepšenia, ako je vyššia presnosť pri prispôsobovaní zvukového profilu používateľa, podrobnejšiu konfiguráciu priestorového zvuku, lepšie umiestnenie zvuku a vernosť reprodukcie.

SXFI GAMER zahŕňa všetky tieto prvky a ide ešte o krok ďalej s režimom BATTLE, špeciálne navrhnutým zvukovým profilom, ktorý optimalizuje Super X-Fi tak, aby sa perfektne hodil pre FPS hry – zobrazovanie prostredia, zvukové signály, projekcia vzdialenosti a smerovosť sú vylepšené o bezprecedentnú úroveň presnosti v prospech hráča pri zachovaní podstaty oceňovaného holografického zvukového zážitku.

Vyzerajte, cíťte a hovorte ako profesionálny hráč

Okrem kvality zvuku ostrostrelca, SXFI GAMER fungujú rôznymi spôsobmi v prospech hráča.

Mikrofón CommanderMic debutuje v úplne novom akustickom dizajne, ktorý obsahuje integrovaný pop filter. Pýši sa najnovšou technológiou pre mikrofón SXFI inPerson, ktorá využíva špeciálny algoritmus na vylepšenie zachytávania reči a zároveň účinne potláča okolitý hluk.

SXFI GAMER tiež vylepšujú hru pomocou svojho na mieru navrhnutého USB kábla Kevlar, jeho pevnosť a odolnosť zabezpečujú vysokorýchlostný prenos údajov a tým poskytujú maximálny potenciál pre hranie hier. Nový dizajn osvetlenia RGB na náušníkoch, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si bojové vylepšenia s výberom 16,7 milióna farieb, poskytuje posledný krok pre útok SXFI GAMER na herné headsety.

Generálny riaditeľ Creative Sim Wong Hoo spoločnosti Creative povedal: „V našej DNA bolo  zakorenené hranie hier od prvých dní Sound Blasteru pred viac ako 30 rokmi.

„Po úspešnom vytvorení modelu Super X-Fi, ktorý kritici označili za svätý grál technológie slúchadiel, sme nezaspali na vavrínoch. Išli sme ďalej a vynaložili veľké úsilie a zdroje na ďalšie vylepšenie Super X-Fi, najmä sme sa zamerali na herný sektor. Režim BATTLE je tu, spolu s CommanderMic a ďalšími funkciami, SXFI GAMER skutočne stelesňuje vyvrcholenie našich najlepších technológií v herných headsetoch.

„SXFI GAMER vám zároveň umožňuje komunikovať s ostatnými, akoby boli pred vami a aby vás mohli jasne počuť. Preto by boli skvelým nástrojom na prácu, vzdelávanie sa a hranie z domu.“

Cena SXFI GAMER je 129,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com. Pre viac informácií navštívte creative.com/sxfigamer.

Značky: