Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Creative Technology oznámila vydanie Creative Live! Cam Sync 1080p V2, najnovšej web kamery s úplne novou súpravou SmartComms, ktorá ponúka množstvo inteligentných komunikačných funkcií, ako je automatická detekcia hlasu a potlačenie šumu v pozadí, aby boli videohovory pre používateľov pracujúcich z domu jednoduchšie a inteligentnejšie.

Pýšiac sa vylepšenými duálnymi vstavanými mikrofónmi a videami vo vysokom rozlíšení s rýchlosťou 1080p / 30 FPS, ponúka najnovšia Live! Cam Sync 1080p V2 používateľom väčšiu jasnosť a zrozumiteľnejšiu komunikáciu.

Creative Live! Cam Sync 1080p V2 robí virtuálne schôdzky vďaka inteligentnejším funkciám, väčšej prehľadnosti a lepšej kvalite hovorov hračkou.

S najnovšou súpravou SmartComms Live! Cam Sync 1080p V2 ponúka používateľom inteligentnejšiu a jednoduchšiu online komunikáciu. Úplne nová funkcia VoiceDetect umožňuje používateľom hovoriť bez prerušenia, pretože sa mikrofón na základe detekcie hlasu automaticky stlmí. Funkcia NoiseClean-out tiež pomáha znižovať nežiaduce zvuky statického pozadia počas videohovorov. Všetky tieto funkcie sú k dispozícii v najnovšej aplikácii Creative, ktorú je možné stiahnuť na ľubovoľnú platformu Windows 10.

Live! Cam Sync 1080p V2 je tiež kompatibilný s UVC, ľahko sa nastavuje a je kompaktnejší ako jeho predchodca, vďaka čomu sú videohovory pre používateľov pohodlné a bezproblémové, pretože nevyžadujú žiadnu ďalšiu inštaláciu ovládača a okamžite fungujú po pripojení k dostupnému portu USB-A na PC alebo Mac. Je tiež vybavený integrovaným krytom objektívu pre väčšie súkromie a univerzálnou montážnou sponou, ktorá umožňuje používateľom väčšiu flexibilitu pri hľadaní najlepšieho uhla.

Vďaka šikovným novým funkciám pre inteligentnejšiu komunikáciu, ľahkému nastaveniu aj kompatibilite s obľúbenými aplikáciami pre videokonferencie, ako sú Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco WebEx, Google Meet, Facebook Messenger a ďalšie, Live! Cam Sync 1080p V2 slúži ako ideálna webová kamera typu go-to pre akýkoľvek druh videohovorov.

Cena a dostupnosť

Creative Live! Cam Sync 1080p V2 má atraktívnu uvádzaciu cenu 49,99 Eur, neskôr bude stáť 59,99 EUR a je k dispozícii na stránke Creative.com.

 

Ďalšie informácie nájdete na stránke creative.com/livecamsync1080pv2

Značky: