Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Výkonné PC reproduktory získavajú elegantný vzhľad.

Spoločnosť Creative Technology dnes  oznámila uvedenie modelu Creative T100, najnovší prírastok dlhotrvajúcej T – série 2.0 stolných reproduktorových systémov – medzi ktoré patria populárne T20 a T40 – výkonné reproduktory, ktoré zdobia mnoho stolov používateľov.

T100 obsahuje veľa zvukových portov aj napriek minimalistickému rozmeru. Vďaka priestorovému a prirodzenému zvuku vylepšenej  technológie BasXPort ™ a podávaného prostredníctvom 2,75 ”meniča s plným rozsahom so vstavaným digitálnym zosilňovačom budú používatelia hýčkaní krištáľovo čistými vokálmi a bohatými hlbokými tónmi. T100 zachádza ešte ďalej, pre vylepšený zvukový zážitok T100 spája svoj výkon (celkový výkon systému 40 W RMS, vrcholný výkon pri 80 W) s elegantným dizajnom, ktorý zaberá minimálnu plochu na pracovnom stole.

Keďže je zariadenie T100 veľmi univerzálne, ponúka veľa možností pripojenia – Bluetooth 5.0, 3,5 mm AUX-in, optický vstup a prehrávač USB FLAC – všetky sú prístupné pomocou praktického diaľkového ovládača. Svojím spôsobom je to moderná pocta objemným starým Hi-Fi systémom, ktoré boli súčasťou každej domácnosti, ktorá sa perfektne hodí pre dnešných náročných používateľov, ktorí hľadajú na svojom počítači alebo notebooku hviezdny zvukový upgrade.

  • Creative T100 je vynikajúcim zvukovým doplnkom na pracovnú plochu.
  • Creative T100 je dostupný za 99,99 EUR (bez DPH) na stránke Creative.com.
  • Viac informácií nájdete na adrese creative.com/T100.
Značky: