Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovšie bezdrôtové slúchadlá s technológiou Hybrid ANC a účinným monitorovaním okolia

Spoločnosť Creative Technology uviedla na trh Creative Zen Hybrid, svoje najnovšie bezdrôtové slúchadlá, ktoré môžu milovníkov hudby udržať pripojených dlhšie, ako by bolo bežné. Vďaka hybridnej technológii aktívneho potlačenia hluku (ANC), 40 mm neodymovým meničom a až 37-hodinovej výdrži batérie s minimalistickým, ale elegantným dizajnom sú Creative Zen Hybrid jednoducho špičkovým riešením pre každodenné používanie slúchadiel.

Všetky funkcie na nájdenie vášho Zenu

Creative Zen Hybrid sú skonštruované tak, aby používateľom pomohli byť v jednote so sebou samým prostredníctvom hudby, nech sú kdekoľvek – vďaka technológii Hybrid ANC sa dokážu oveľa lepšie sústrediť a odstrániť nežiaduce rušivé vplyvy z okolia. Táto technológia je „hybridná“ vďaka implementácii spätnoväzbových mikrofónov na každom náušníku. Výsledkom je odfiltrovanie až 95 % okolitého hluku, čo používateľom umožňuje plne sa ponoriť do svojich obľúbených melódií na cestách.

Na druhej strane režim Ambient Mode umožňuje používateľom pohodlne sledovať okolie bez toho, aby si museli dať slúchadlá dole, napríklad pri počúvaní hlásení na vlakovej stanici, objednávaní v kaviarni alebo jednoducho pri zaistení bezpečnosti používateľov na rušných uliciach. Všetko dopĺňa mikrofón s funkciou potlačenia šumu, vďaka ktorej sú hovory čisté aj pre druhú stranu.

Na doplnenie funkcie potlačenia hluku majú tieto slúchadlá 40 mm výkonné, ale ľahké neodymové meniče. Zen Hybrid sú odborne vyladené internými inžiniermi spoločnosti Creative pre hrejivý zvukový podpis s presnými basmi a jasnými, čistými výškami, sú dobre vyvážené, aby vyhovovali širokej škále žánrov a zároveň pomáhali predchádzať únave zo slúchadiel.

Vďaka pôsobivej výdrži batérie až 37 hodín môžu používatelia ľahko prehrávať svoje obľúbené zoznamy skladieb, a to aj v režime opakovania. V prípade potreby dokáže Zen Hybrid poskytnúť 5 hodín prehrávania len s 5 minútami veľmi rýchleho nabíjania.

Creative Zen Hybrid majú elegantný a ľahký dizajn so štíhlym profilom a ľahko použiteľné hmatové ovládacie tlačidlá pohodlne umiestnené na pravom náušníku. Majú tiež skladací dizajn a keď sa nepoužívajú, dajú sa pohodlne uložiť do prenosného puzdra.

SXFI READY

Creative Zen Hybrid je špeciálne vyladený na podporu vzrušujúceho a nadchádzajúceho rozšíreného ekosystému Super X-Fi, v ktorom bude holografia slúchadiel Super X-Fi implementovaná v rôznych zariadeniach, ako sú televízory, počítače a mobilné zariadenia. Používatelia slúchadiel SXFI READY, ako je Zen Hybrid, si budú môcť vychutnať túto oceňovanú technológiu aj v takýchto zariadeniach.

Používatelia zatiaľ môžu využívať výhody špičkového ladenia slúchadiel SXFI READY. Bezplatná náhľadová verzia oceňovanej technológie Super X-Fi je k dispozícii prostredníctvom aplikácie SXFI. Používatelia môžu holografiu slúchadiel Super X-Fi vyskúšať na lokálnom hudobnom obsahu vo svojich telefónoch.

Používatelia, ktorí majú záujem byť informovaní o týchto nových zariadeniach s podporou SXFI kompatibilných so slúchadlami SXFI READY, sa môžu zaregistrovať tu.

Kľúčové vlastnosti Creative Zen Hybrid

  • Hybridný ANC (mikrofóny s doprednou a spätnou väzbou na každom náušníku)
  • Režim okolia
  • Výdrž batérie – až 37 hodín (ANC vypnutý), až 27 hodín (ANC zapnutý)
  • Až 5 hodín prehrávania s iba 5 minútami nabíjania
  • 40 mm neodymové meniče
  • Skladacia konštrukcia s prenosným puzdrom
  • SXFI READY

Ceny a dostupnosť

Creative Zen Hybrid stoja 109,99 EUR a sú k dispozícii v online obchode Creative.

Viac informácií nájdete na stránke creative.com/ZenHybrid.  

Značky: