Prepracované verzie si budete môcť zaobstarať aj samostatne.

Rok potom, čo bol vydaný remaster klasickej FPS hry Crysis, Crytek optimalizuje ďalšie dve hry trilógie, aby ich bolo možné hrať aj na moderných platformách. Hry zo série Crysis Remastered Trilogy budú dostupné pre PC, PlayStation, Xbox a Nintendo Switch už túto jeseň. Crytek tvrdí, že zážitok z hier bude ešte lepší na konzolách PlayStation 5 a Xbox Series X a S.

Crytek pracuje na novej kolekcii so spoločnosťou Sabre Interactive. Hry bude možné zakúpiť v balíku ako trilógiou, alebo samostatne ako Crysis 2 Remastered a Crysis 3 Remastered. Aj keď nie je jasné, aké vylepšenia budú tieto dve hry v porovnaní s pôvodnými verziami (z roku 2011 a 2013) obsahovať, Crysis Remastered môže byť indikátorom, kam sa aj tieto dve remasterované hry posunú.

Crysis Trilogy

Zdroj: YouTube/IGN

Crysis Remastered zahŕňa textúry až do 8K, pohybové rozmazanie, podporu HDR, množstvo svetelných nastavení a detailnejšie efekty. Hra ponúka aj funkciu ray-tracing, ktorá je dostupná pre Xbox One X a PlayStation 4 Pro, takže bude zaujímavé sledovať, ako a či Crytek využije tejto funkcie aj pre konzoly PlayStation 5 a Xbox Series X a S.

Oficiálny trailer Crysis Remastered Trilogy:

Zdroj: Engadget

Prečítajte si aj:

Hry zadarmo pre PC, PlayStation, Xbox a Google Stadia: Jún 2021

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.