Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť CyberPower, popredný svetový výrobca záložných napájacích riešení, oznámila, že jej záložné zdroje napájania (UPS) využívajú pre kritické aplikácie veľké spoločnosti, infraštruktúrne body, aj inštitúcie, a to na Slovensku aj v Českej republike. Jednou z týchto implementácií je aj úspešne realizovaná zákazka zo strany košickej radnice.

Na CyberPower spolieha i krajské mesto

Spoločnosť CyberPower hlási úspešné zavŕšenie spolupráce z východu Slovenska. Jej riešenie v podobe UPS CyberPower OL2000ERTXL2U tu totiž začala používať košická radnica, ktorá ním osadila svoje serverovne. Tento zdroj neprerušovaného napájania je v tomto prípade skombinovaný s novými switchmi CISCO, pripojenými k virtuálnym serverom a k internej sieťovej infraštruktúre. Najvyššia úroveň ochrany kľúčovej infraštruktúry je tu zaistená on-line topológiou dvojitej konverzie. Podobné UPS riešenia sú určené pre všetkých, ktorí od záložných zdrojov vyžadujú univerzálnosť, flexibilitu, výkon a možnosti jednoduchej správy.

Košice využívajú riešenie, ku ktorého kľúčovým funkciám patrí okrem iného aj patentovaná technológia pre úsporu energie GreenPower UPS ™, inteligentná správa batérií (Smart Battery Management) alebo kompatibilita s generátormi pre prípad rozsiahlejšieho výpadku.

Vďaka rozšíriteľnosti riešenia od CyberPower je možná ochrana systému prakticky akejkoľvek veľkosti. Modely OL2000ERTXL2U využívané košickou radnicou sú svojím výkonom i spoľahlivosťou vhodné práve pre dané použitie. A to aj vzhľadom k faktu, že sa jedná o typ on line s dvojitou konverziou, patriaci medzi najpokročilejšie typy UPS zariadení. Výsledkom je plynulý výstup elektrickej energie s minimálnou odozvou. Navyše je tu však režim ECO pre vyššiu efektivitu a ukladanie elektrickej energie s cieľom úspory nákladov na energiu.

Životnosť batérie zvyšuje funkcia Smart Battery Management (SBM), vylepšujúci proces nabíjania batérie a znižujúci tak celkové náklady na vlastníctvo (TCO).

Podobne spoľahlivé riešenie je vo verejných inštitúciách prakticky nutnosťou, a to kvôli kritickej dôležitosti dát občanov a nutnej non-stop dostupnosti systémov pre adimnistratívne činnosti poskytované nielen podľa zákona.

Značky: