Aj značka DJI prichádza konečne oficiálne aj do Bratislavy. Predajňa sa symbolicky otvorí a niekoľko prvých návštevníkov dostane aj malý darček od DJI.

Obchod bude štylizovaný formou showroomu. Pri otvorení predajne prebehnú prezentácie produktov. Návštevníci dostanú možnosť vyskúšať si na vlastnej koži najnovšie DJI produkty ako Mavic 2 a mnoho ďalších od značky DJI. K dispozícii bude aj vyhradený priestor určený na skúšobný let s dronom.

Okrem toho budú na mieste exkluzívne zľavy na vybrané produkty. Počas Veľkolepého Otvorenia (15. decembra 2018 o 11:30, Legionárska 10, 811 07), dostanú návštevníci, ktorý prídu na otvorenie predajne, možnosť zakúpiť si technológiu DJI so zľavou až do 20 percent z ceny. Pri výbere im poradí profesionálny zaškolený personál DJI prítomný na predajni.

A napokon sa na počesť otvorenia každý návštevník predajne bude môcť zúčastniť tomboly o úžasné ceny! Losovať sa bude o DJI Spark (dron), Osmo mobile 2 (stabilizátor kompatibilný so smartfónom) a Ryze Tello (dron). Predajňu otvorí moderátor a milovník technológii Sajfa (Matej Cifra), ktorý návštevníkov prevedie celým programom.

Redakcia magazínu TOUCHIT samozrejme prinesie správu o otvorení tejto predajne.

Značky: