Slovenská spoločnosť Datacomp má viac ako 20-ročné skúsenosti na slovenskom trhu a je to overený a stabilný dodávateľ IT techniky a služieb. Aktuálne vybaví viac ako 200 000 objednávok ročne.

Overený a stabilný partner

Pre školy poskytuje komplexné interaktívne riešenia a odborné poradenstvo v oblasti výpočtovej techniky a spotrebnej elektroniky. Výhodou je, že je to certifikovaný partner pre viac ako 50 výrobcov výpočtovej techniky a má tak exkluzívny prístup k novinkám, špeciálnym marketingovým aktivitám a akciám výrobcov.

Poskytuje tak profesionálne a odborné IT riešenia na mieru a dokáže poskytnúť pre vás nadštandardné podmienky. Datacomp pravidelne spolupracuje so školami v projektovej, implementačnej fáze a zaškolení na rôznych projektoch ministerstiev a ďalších organizácií so zameraním na podporu vzdelávania.

Hlavnou prioritou pre Datacompspokojní zákazníci. Ako stabilný partner na trhu poskytuje aj inovácie špeciálne určené pre školy. V oblasti realizácie projektov pre školy má Datacomp dlhodobé skúsenosti pri projektovaní a realizácii projektov, ako aj ich dlhodobej správe.

Zdroj: Datacomp

Poradenstvo

Pre svoje riešenia poskytuje poradenstvo online alebo telefonicky a to od 9. do 18. hodiny. Datacomp je k dispozícii pre vás aj osobne vo svojich predajniach a showroomoch v Bratislave, v Košiciach a v Prešove.

Pre poradenstvo má Datacomp k dispozícii až 60 IT expertov.

Ponuka pre školstvo

Špeciálne pre školy poskytuje Datacomp odborné, interaktívne a jazykové učebne na kľuč. Datacomp dokáže navrhnúť a tiež zrealizovať populárne interaktívne riešenia presne podľa požiadaviek školy. Firma je pripravená dodať a nainštalovať notebooky, počítače a interaktívne projektory, ale aj zriadiť plne vybavené konferenčné miestnosti.

Tiež dokáže zariadiť modernizáciu učební, v rámci čoho dodá školský nábytok na mieru, vybaví učebne počítačmi, tlačiarňami, projektormi a pod. Vymenit sa takto dá aj osvetlenie, ale Datacomp dokáže zriadit aj podcastové štúdiá, zrealizuje polepy alebo magnetické nátery na stenách školy.

A navyše takto si môžete do školy pridať aj oddychové zóny a pokojne aj akvárium.

Bezpečnosť a cloud

S Datacompom dokonale vyriešite aj služby v oblasti IT security. Ide o návrh, dodanie a správu firewallu s webfiltrom na blokovanie obsahu nevhodného pre deti. Výhodou je aj centrálna správa koncových zariadení pomocou overeného bezpečnostného riešenia.

Vybaviť takto môžete aj dnes už populárne cloudové služby alebo si nechať zriadiť kamerové systémy.

Zdroj: Datacomp

Registrácia s výhodami

Výhodou registrácie pre školy na adrese projekty@datacomp.sk je to, že vám následne bude pridelený osobný obchodník a hlavne budete mať k dispozícii špeciálny cenník pre školy a sektor vzdelávania.

Po registrácii školy je prvý IT audit zadarmo a softvér budete mať za špeciálne akademické ceny. Rozvoz IT techniky je v rámci Košíc zadarmo. Viac o službách pre školy sa dočítate na webe Datacomp.

Dá sa zrealizovať nákup na splatnosť a na splátky. Firma zabezpečí profesionálny servis výpočtovej techniky a spravovania sietí. Celkovo je spoločnosť Datacomp voľbou číslo 1, ak chcete IT technikou a príslušnými službami vybaviť školské prostredie.

„S firmou Datacomp máme veľmi dobré skúsenosti – sú to skutoční odborníci v IT svete. Vďaka našej dlhoročnej spolupráci je naša škola vybavená moderným výkonným IT vybavením, ktoré zohľadňuje novodobé vzdelávacie potreby. Oceňujeme ich profesionálny prístup, rýchlosť a ochotu hľadať najvhodnejšie riešenie. Veľmi užitočnými sú pre nás aj vzdelávacie podujatia, na ktorých sa môžeme oboznámiť s najnovšími IT trendmi dostupnými pre školstvo. Pre žiakov zas organizujú mimoriadne obľúbenú výstavu IT SHOW. Doterajšiu spoluprácu hodnotím veľmi pozitívne a teším sa aj na ďalšiu,“ uviedla Ing. Terézia Hrebenárová, riaditeľka ZŠ sv. Cyrila a Metoda v Košiciach, ktorá sa v rebríčku ZŠ podľa hodnotenia INEKO umiestnila na 1. mieste v rámci Slovenska v šk. rokoch 2021/2022 a 2022/2023.

Ing. Terézia Hrebenárová, riaditeľka ZŠ sv. Cyrila a Metoda v KošiciachZdroj: Datacomp
Ing. Terézia Hrebenárová, riaditeľka ZŠ sv. Cyrila a Metoda v Košiciach

Prečítajte si aj: