Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Datart pripravil pre všetkých športových fanúšikov prehľad televízorov vhodných na sledovanie nielen futbalových stretnutí.

„Zo širokej ponuky televízorov sme sem vybrali tie najlepšie pre sledovanie futbalových zápasov, ktoré fanúšikom umožnia vychutnať ostré detaily a plynulý pohyb za všetkých okolností,“ opisuje Iva Pavlousková, tlačová hovorkyňa Datart. Zákazníci tu nájdu predovšetkým televízory s obrazovkou väčšou ako 55″ a so športovým režimom, čo je režim, ktorý zvýrazňuje farby a vylepšuje zvuk, aby znel ako na štadióne. „Všetky futbalové televízory privezieme zákazníkom zdarma svojou Datart dopravou až do obývačky, kde ich rovno i zapojíme. K vybraným televíziám navyše ešte dávame hodnotné darčeky.“ Datart doprava vozí zákazníkom veľké spotrebiče po celej SR, vynesie ich až do bytu, zapojí, predvedie ich zákazníkom, odvezie ich starý spotrebič na ekologickú likvidáciu a uprace všetky obalové materiály.

Produktové tipy:

LG 55UJ7507 s uhlopriečkou 55″ (139 cm)

Vďaka kombinácii Ultra HD rozlíšenia a technológií, ako je Local Dimming alebo Active HDR, pôsobia športové prenosy aj filmy tak reálne, ako by ste sa ich zúčastnili naživo. K tomu napomáha aj IPS panel s výbornými pozorovacími uhlami pre komfortné sledovanie s viacerými ľuďmi a zvuk, za ktorým stoja profesionáli zo spoločnosti Harman/Kardon. Medzi ďalšie prednosti patrí operačný systém webOS, magický ovládač, tuner DVB-T2, Wi-Fi, Bluetooth, WiDi, LAN, DLNA, Miracast, 4 × HDMI, 2 × USB, CI slot. Cena je 799 €.

Samsung QE65Q7F s uhlopriečkou 65″ (163 cm)

Za vysokú kvalitu obrazu ručí 4K Ultra HD rozlíšenie a technológia HDR 1500. Technológia QLED prináša výrazne lepšie farebné podanie a širší farebný priestor a vykreslí všetky farby pri akejkoľvek úrovni jasu. Quantum Dot technológia navyše ponúka reálnejšiu čiernu a maximum detailov v tmavých aj svetlých scénach. V kombinácii s 3 100 PQI je samozrejmosťou brilantné vykreslenie detailov aj v najrýchlejších scénach – napríklad pri športe alebo v akčných filmoch. Model ďalej ponúka tuner DVB-T2, operačný systém Tizen, Wi-Fi, LAN, 4 × HDMI, 3 × USB, CI slot. Cena je 3199 €.

LED televízory Panasonic TX-58EX703E s uhlopriečkou 58″ (146 cm)

O vysokú kvalitu obrazu sa stará 4K Ultra HD rozlíšenie spolu s technológiami Wide Colour Phosphor a Advanced Colour Processing, ktoré vylepšujú farby. Tešiť sa môžete aj na podporu násobného HDR pre zvýraznenie detailov. Veľkým lákadlom je prostredie my Home Screen, vystavané na operačnom systéme Firefox, ktoré podporuje aj hlasového asistenta a sprievodcu. Televízor ďalej ponúka tuner DVB-T2, Wi-Fi, LAN, DLNA, 3 × HDMI, 3 × USB, 1 × CI slot. Cena je 749 €.

LED televízory Sony Bravia KD-65XE8505 s uhlopriečkou 65″ (163 cm)

Vďaka kombinácii 4K Ultra HD rozlíšenia a pokročilým technológiám pre široký dynamický rozsah prináša obraz blížiaci sa realite. Medzi nich patrí ako špičkový 4K HDR Processor X1, tak aj vylepšenie objektov pomocou HDR a Super Bit Mapping 4K HDR. V kombinácii s pravým 100Hz panelom (800 Hz Motionflow XR) sa môžete tešiť na dokonale prekreslené scény – aj z najrýchlejších športových prenosov, ako je tenis, hokej či Formula 1. Tešiť sa môžete aj na operačný systém Android TV, tuner DVB-T2, Wi-Fi, LAN port, 4 × HDMI, 3 × hlasové ovládanie a režim CLEARAUDIO. Cena je 1359 €.

Viac na www.datart.sk.

Značky: