Ideálne to zatiaľ nie je, no približuje sa skutočnosti.

AI nám bude pomáhať v rôznych oblastiach života a vedecká sféra je jedna z nich. Ak by sme mali ale vymenovať jednu, ktorou rapídne prerazí, bude to porno priemysel a oblasti tomu blízkymi. Deep Nude je služba, ktorá nepatrí medzi úplné novinky, no ukazuje, čo umelá inteligencia dokáže. Služba sa dá v obmedzenej miere používať zadarmo, no na plnohodnotné používanie je treba zaplatiť.

Jej hlavným princípom je vyzliekanie žien donaha. Znie to možno až príliš bulvárne, avšak toto je jej hlavná činnosť. Do webového rozhrania nahráte fotografiu a necháte ju ďalej spracovať. Umelá inteligencia na základe analýzy obrázka odstráni oblečenie a vymodeluje zvyšok. Hlavný dôraz sa, ako inak, kladie na prsia no vynechané nie sú ani ostatné partie.

deep nudeZdroj: Deep Nude

Použitie nie je zložité a jediné čo potrebujete je dodržať niekoľko pravidiel. V prvom rade je to kvalitná fotografia, ideálne s portrétom osoby spredu alebo z jemne bočného pohľadu. Osoba môže stáť aj sedieť a najlepšie ak má na sebe tričko alebo kostým. Nevhodné sú napríklad zimné bundy alebo veľké športové oblečenie, typicky napríklad lyžiarska výstroj. AI totiž na základe záhybov na oblečení a celkovej postave odhaduje veľkosť poprsia, tiež aj tvar na základe polohy osoby.

deep nudeZdroj: Deep Nude

Verzia zadarmo sa dá síce používať s obmedzeniami, no na reálne výsledky budete musieť používať niektorý z platených programov. Platená verzia okrem iného používa dve verzie spracovania. Dalo by sa povedať, že V2 robí väčšie prsia. Autori sami odporúčajú používať v platených programoch obe verzie generovania a na základe výsledkov si vyberiete ten, ktorý sa vám pozdáva viac.

Generovanie obrázka zadarmo vyžaduje čakaciu dobu 40 sekúnd. Po tejto dobe môžete nahrať požadovaný obrázok a ten je v priebehu niekoľko sekúnd spracovaný. Výsledná forma je ale mierne rozostrená. Je však natoľko kvalitná, aby ste sa mohli rozhodnúť, či si za túto službu budete platiť.

V súčasnosti služba ponúka 3 typy predplatného. V každom platenom programe je odstránená čakacia doba a rozmazanie objektu. Výsledok bude vždy zaostrený a v kvalite, ktorá sa dá následne používať. Najlacnejší platený program Standard stojí 29,95 USD a ponúka generovanie vo verzii 1.

Za mierny príplatok je tu verzia Standard Plus, ktorá stojí 36,50 USD a ponúka obe verzie generovania obrázkov. Najdrahšia verzia označená ako Premium stojí 99 USD a ponúka až 420 obrázkových kreditov. To znamená, že generovanie jedného obrázka vás vyjde najlacnejšie, v prepočte na 25 centov.

Zdroj: Deep Nude

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.