Tri roky od uvedenia hudobnej služby Deezer prichádza Telekom s novou podobou využívania služby pre svojich zákazníkov. Od februára 2017 môžu službu využívať za nových podmienok – s 50% zľavou oproti štandardnej cene.

Zákazníci Bez záväzkov, všetkých Happy paušálov, resp. aj služieb pevnej siete (Pevná linka, Magio internet, Magio TV) si môžu aktivovať špeciálny variant Deezer Premium Plus s viazanosťou na 12 mesiacov len za 2,99 € mesačne. Na jednoduchú aktiváciu vytvoril Telekom aj SMS príkaz DEEZER 12M ZAP na číslo 12323.

Druhou možnosťou je využívanie Deezer Premium Plus bez viazanosti – táto možnosť je pre zákazníkov Telekomu k dispozícii za 4,99 € mesačne. Na aktiváciu tejto služby je určený SMS príkaz DEEZER ZAP na číslo 12323.

Aktuálne ponúka Deezer prístup ku viac ako 40 miliónom skladieb rozličných žánrov a uvádza viaceré single či albumy v premiére resp. pri celosvetovom uvedení. Zákazníci s Deezer Premium Plus môžu využiť množstvo funkcií ako napríklad počúvanie hudby v off-line režime, Flow či tvorbu a zdieľanie playlistov. Deezer je k dispozícii pre smartfóny, tablety i PC na operačných systémoch Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry a Windows.

Komentár TOUCHIT: Ako sme zistili, tí používatelia, ktorí majú aktivovanú službu Deezer od Telekomu v rámci svojich existujúcich balíkov, napr. zadarmo, dostanú počas tohto februára oznámenie o ukončení služby. Budú mať možnosť použiť vyššie popísanú možnosť a naďalej používať službu Deezer s 50 % zľavou. Nebude však možné pokračovať v nej zadarmo. Oznámenie príde buď vo forme SMS alebo mailom, podľa tohto, k akej službe bol Deezer aktivovaný.

Z hľadiska používateľov programov Happy je nová verzia výhodnejšia pre tých s menšími paušálmi. Doteraz mali programy Happy XL, XXL a Profi službu Deezer zadarmo, ostatní za 4,99 €. Teraz budú mať všetci používatelia programov Happy možnosť aktivovať si Deezer za 2,99 € (s viazanosťou na 12 mesiacov). Pre Happy XS, S, M, L, XL volania a XL data je teda možné získať zľavu a namiesto 4,99 € platiť akciových 2,99 €. Na druhej strane vyššie paušály takto strácajú možnosť používať službu Deezer úplne zadarmo.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.