Pozor na veľké pokusy a robte si pre istotu zálohy vytvorenej databázy.

Nejde o kritickú chybu, no v nástroji sa aj podľa informácií nemusia objaviť vaše položky. Steam ponúka inovované rozhranie, ktoré je tu s nami niekoľko mesiacov. Autori vykonali dobrú prácu, no pri veľkej zbierke oceníte doplnkový nástroj na správu. Depressurizer má uľahčiť správu veľkých knižníc a automaticky vytvárať kategórie hier. Bude to robiť na základe údajov zo stránky Steam. Ide napríklad o kategóriu hier pre jedného hráča, podľa vydavateľov či roku vydania alebo hodnotenia.

Kategórií je množstvo a teraz by ste sa v nich mohli vyznať ešte lepšie. Takisto je tu možnosť triediť hry na obľúbené alebo ich skrývať. Presne tak, ako v oficiálnej aplikácii. Nástroj používajte opatrne, aby ste neprišli o vašu knižnicu. Stačí si vytvoriť jej zálohu. Tá sa vykoná štandardne v adresári, odkiaľ aplikáciu spustíte. Je to zároveň ochrana proti vašim zmenám alebo zásahom. Netreba sa báť experimentovania.

Aktualizáciou hier sa nemenia kategórie. Hry alebo programy v tejto službe sa pridajú do vašich vytvorených kategórií. Ak aj prídete o lokálnu databázu, nestratíte zakúpené hry. Je treba byť vo všeobecnosti opatrný a používanie aplikácie by malo byť pri vypnutej aplikácii Steam.

Depressurizer

Zdroj: Depressurizer

Prečítajte si aj:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.