Spoločnosť TCL Communication začala na Slovensku predávať tablet Alcatel A3 7“ KIDS, ktorý je určený deťom vo veku od 3 do 12 rokov.

Tablet využíva operačný systém Android so špeciálnym prostredím Kurio prispôsobeným deťom. Systém Kurio prostredníctvom výukových i zábavných aplikácií nenásilne rozvíja detské zručnosti a je postavený na ich prirodzenej zvedavosti a hravosti. Novinka obsahuje súpravu vzdelávacích aplikácií a hier v češtine a slovenčine, ktoré sú vhodné pre deti rôzneho veku. Nechýbajú ani populárne pohybové hry, ktorých cieľom je zdvihnúť deti z gauča. Tablet zároveň ponúka funkciu rodičovskej kontroly, ktorá dovoľuje napr. obmedziť prístup na určité webové stránky nebo určiť dobu, po ktorú sa deti môžu s tabletom hrať. Pred poškodením chráni zariadenie silikónové púzdro. Tablet odolá i prachu a postriekanie vodou. Na Slovensku sa Alcatel A3 7“ KIDS predáva v čiernom vyhotovení za 99,99 Eur vrátane DPH.

Tablet Alcatel A3 7“ KIDS ponúka používateľské prostredie Kurio, vyvinuté špecialistami na vzdelávaní detí, ktoré sa dá prispôsobiť podľa veku dieťa. Kurio tiež obsahuje súpravu viac ako 25 vzdelávacích aplikácií a zábavných hier v češtine a slovenčine. V obchode Kidoz je na stiahnutie mnoho ďalších aplikácií a hier pre rôzne vekové skupiny. Vaše ratolesti sa môžu s tabletom zábavnou formou učiť cudzie jazyky, písať alebo sa dozvedieť viac o svete okolo nás. Vďaka zabudovanému snímaču pohybu sa zahrajú aj pohybové hry, čím môžu simulovať napríklad pohyby pri plávaní, behu nebo lyžovaní. Tablet sa dá navyše kábelom pripojiť s televíznou obrazovkou, takže sa intenzita zážitku znásobí.

Tablet je vybavený špeciálnym kontrolným nástrojom pre rodičov, pomocou ktorého môžu dozerať aj na to, čo deti hrajú a ako dlho. Stačí všetko len nastaviť a ďalšiu kontrolu a ochranu detí obstará samotný tablet. Deti teda nemôžu používať tablet mimo dobu, ktorú nastavia sami rodičia. K dispozícii sú aj webové filtre a blokovanie nebezpečných stránok, rovnako ako správa jednotlivých aplikácií, aby odpovedali veku dieťaťa – všetko pekne prehľadne v jednoduchom a ľahko ovládateľnom rozhraní.

Technické parametry:

MODELAlcatel A3 7“ KIDS (8262)
ROZMERY189,2 × 107,6 × 9,15 mm
HMOTNOSŤ252 g
DISPLEJ7,0“ WSVGA TFT TN, 1024 x 600 pixelov, kapacitný multidotykový
PROCESOR4-jadrový, MediaTek MT8127 (4 × 1,3 GHz)
OSAndroid 6.0 Marshmallow
Pamäť1 GB RAM + 8 GB ROM, používateľská pamäť 3,5 GB
podpora pamäťových kariet Micro SD (až 32 GB)
KONEKTIVITAWi-Fi 802.11b/g/n (2,4 GHz), Wi-Fi direct, BlueTooth 4.0,

Miracast, Micro USB 2.0

FOTOAPARÁTYzadný: 2 Mpx FF, predný: 0,3 Mpx
AUDIO A VIDEOprehrávanie videa: 1080p@30 fps, videozáznam: 720p@30 fps

podporované formáty: AAC, AAC+, AMR NB, AMR WB, MP3,
H.263, H.264 a další

BATÉRIA2580 mAh (nevyberateľná)

pohotovostný režim: 10 dní, doba nabíjania: 210 minút

ĎALŠIE FUNKCIEG-senzor, 3,5mm konektor,

stupeň krytí IP52 (ochrana proti striekajúcej vode a prachu)

FARBAčierna
PRÍSLUŠENSTVOnabíjačka 5V/1A, USB kábel, ochranné silikónové puzdro v modrej farbe
príručka
CENA99,99 € vrátane DPH

Značky: