Od 2. júna bude hra dostupná pre všetkých PC používateľov a platformy iOS a Android. 

Hra bola vydaná po viac ako štyroch rokoch príprav, pričom oficiálnym dátumom vydania je 2. jún. Už niekoľko hodín je hra dostupná pre systémy iOS a Android, pričom už od 14:00 nášho času bude k dispozícii aj pre PC.

Diablo ImmortalZdroj: Diablo
Diablo Immortal

Hra ponúka cross-play funkcionalitu, čo znamená, že v hre sa stretnete s ostatnými hráčmi a to bez ohľadu na to, či hrajú na smartfóne alebo na počítači. Okrem toho je dostupná aj funkcia cross-progression, čo takisto zabezpečí synchronizáciu postupu v hre medzi platformami. Je tak jedno, na akom zariadení hru hráte, pretože budete vždy pokračovať tam, kde ste v hre skončili a to bez ohľadu na to, či ste hru hrali na telefóne alebo PC.

Diablo ImmortalZdroj: Diablo
Diablo Immortal

Po prvom spustení nás prekvapila veľmi pekná grafika a aj vysoké hodnotenie v Obchode Play. Čo sa týka ovládania, tak na smartfónoch je jednoduché a intuitívne. Ľavá strana obrazovky slúži na navigáciu, pravá na útoky, lektvary, kúzla atď. Portál GSMArena informuje, že “hra pre PC sa bude prevažne ovládať myšou, ale tentoraz Blizzard implementuje aj pohyb WASD, ako aj predvolené akcie na klávesoch 1 až 4, zatiaľ čo lektvary sa budú používať pomocou Q”.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.