Čo je nové v 365.bank a aké sú plány do budúcnosti?

Navštívili sme 365.bank, aby sme sa porozprávali o novinkách, ktoré táto banka pridala do svojej mobilnej aplikácie. Tou najdôležitejšou je digitálna platobná karta, ktorú máte iba v smartfóne. Takáto karta však ponúka rovnaké funkcie ako tradičná plastová karta a z určitého hľadiska môže byť aj bezpečnejšia. Bližšie detaily o digitálnej karte nájdete v našom staršom článku, TU.

Novinkou je aj autorizácia platieb na internete prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo ePIN-u. Banka takisto ruší poplatok za znovuvydanie PIN-u. Po novom si ho môžete nastaviť priamo v aplikácii.

365.bank okrem bezplatného účtu odteraz ponúka aj Účet plus. Ten obsahuje možnosť disponenta aj štyri výbery z cudzích bankomatov doma i v zahraničí. Prvý mesiac ho môžete vyskúšať zadarmo, potom bude spoplatnený sumou 5 eur mesačne. Poplatok za účet vám však 365.bank vráti v prípade, že v danom mesiaci nevyužijete žiadnu z rozšírených služieb, ktoré ponúka Účet plus nad rámec základného účtu. Ide o prvý účet na trhu s transparentným poplatkom.

V 365.bank sme sa rozprávali aj o doterajšom pôsobení tejto banky na našom trhu a jej plánoch do budúcnosti. Video si môžete pozrieť na našom YouTube alebo v rámci aktuálneho článku:

Video: Digitálna karta a ďalšie novinky v 365.bank

Prečítajte si aj:

365.bank ponúka digitálnu kartu: V čom spočíva jej výhoda?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit