Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN pokračuje v rozširovaní ponuky televíznych programov digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA.

Do ponuky TV kanálov dnes pribudli dva nové kanály – česká hudobná stanica SLUŠNEJ KANÁL TV a filmový kanál FilmBox Premium HD. Oba TV kanály doplnili existujúcu ponuku operátora a zákazníci ich získavajú automaticky.

Všetci zákazníci digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA získavajú nový český hudobný kanál, ktorý sa zameriava na rockovú hudobnú scénu. Progresívna rocková hudobná televízia SLUŠNEJ KANÁL TV popri rockovej klasike dáva veľký priestor aj súčasným domácim a zahraničným interpretom. Priaznivci rockovej hudby si tak môžu vychutnať nielen overené hity, ale objavovať aj nové skladby. Televízia ponúka viacero obľúbených formátov relácií, ako sú hitparády či hudobné správy, ktoré uvádzajú českí a slovenskí moderátori. Kanál SLUŠNEJ KANÁL TV dopĺňa základný balík programov Digitálna televízia S, ktorý ponúka viac ako 35 TV kanálov za cenu 7,99 eur mesačne.

Slusnej_kanal_TV_logo_web2016_3_nowat

„Zákazníkom digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA chceme ponúknuť vždy tú najlepšiu televíznu zábavu za atraktívne ceny. Preto sme hudobnú stanicu SLUŠNEJ KANÁL TV pridali všetkým našim zákazníkom za nezmenenú cenu už v základnej službe S za necelých 8 EUR mesačne,“ hovorí produktový manažér pre televíziu SWAN, a. s., Milan Svrček.

SWAN zaraďuje oddnes do ponuky svojej digitálnej televízie aj HD verziu filmového kanálu FilmBox Premium, ktorý doteraz vysielal iba v SD rozlíšení. FilmBox Premium HD okrem novších titulov, ako sú Rýchlo a zbesilo 6, Ja, zloduch 2 či Na cudzí účet, vysiela aj staršie hollywoodske trháky. FilmBox Premium HD si môžu zákazníci objednať v balíku FilmBox spolu ďalšími 11 TV kanálmi SPI International za 4,99 eur mesačne, alebo ako súčasť služby Digitálna televízia XL, ktorá ponúka spolu viac ako 111 TV kanálov, z toho 43 v HD kvalite, už za 29,99 eura mesačne.

„Neustále rozširujeme ponuku HD kanálov, aby sme našim zákazníkom priniesli ten najlepší zážitok zo sledovania TV. Filmový kanál FilmBox Premium HD tak dopĺňa širokú ponuku HD kanálov a divákom ponúka kvalitný filmový obsah vo vysokom rozlíšení,“ hovorí produktový manažér pre televíziu SWAN, a. s., Milan Svrček. „V súčasnosti digitálna televízia SWAN MULTIMEDIA ponúka už 45 TV kanálov v HD,“ dodáva Svrček.

Milan Svrcek_nowat

Kompletnú ponuku služieb SWAN MULTIMEDIA spolu so zoznamom všetkých TV kanálov a programových balíkov nájdete na www.swan.sk.

Značky: