Uvádzacia ponuka obsahuje ročné predplatné za poplatok 63,90 eur.

Filmoví a seriáloví fanúšikovia, ktorí čakajú na príchod služby Disney+ na Slovensko, môžu od 10. mája využiť exkluzívnu uvádzaciu ponuku a získať ročné predplatné tejto služby za poplatok 63,90 eur. Štandardný poplatok bude 7,99 eur mesačne, resp. 79,90 eur ročne.

Aby ste mohli získať uvádzaciu ponuku, stačí sa nezáväzne registrovať na oficiálnom webe disneyplus.com do polnoci 13. júna 2022. Následne, dňa 14. júna, kedy Disney+ odštartuje na Slovensku, dostanete odkaz na exkluzívnu ponuku. Pokiaľ sa ju rozhodnete využiť, treba tak spraviť do 26. júna 2022.

Pripomíname, že uvádzacia ponuka bude k dispozícii len pre tých záujemcov, ktorí sa zaregistrujú na oficiálnom webe do polnoci 13. júna. Platnosť výhodnej ceny 63,90 eur na rok platí iba počas prvého roka. Po jeho uplynutí sa predplatné obnoví so štandardnou tarifou, pokiaľ sa rozhodnete službu používať aj ďalej.

Disney+ uvádzacia ponukaZdroj: Disney+
Disney+ uvádzacia ponuka

Zdroj: Disney+

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit