Dočkáme sa už čoskoro.

Disney+ je streamovacia služba, ktorá je priamou konkurenciou pre Netflix či HBO Max. V Amerike funguje od 12. novembra 2019, na jej expanziu do ďalších krajín (vrátane Slovenska) zatiaľ čakáme. Disney však teraz oficiálne potvrdil, že jeho službu spustí tento rok v lete v ďalších 42 krajinách v rámci regiónu EMEA. Medzi novými krajinami, kde bude Disney+ k dispozícií, je aj Slovensko, Česko, Poľsko či Maďarsko.

Disney+ ponúkne obľúbené príbehy, ktoré pozná celý svet, ale aj exkluzívny originálny obsah a tisíce relácií a epizód z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalší pestrý obsah z produkcie značky Star – zo štúdií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, či Searchlight Pictures.

Ďalšie detaily o spustení Disney+ na Slovensku budú oznámené neskôr. Jedno je však isté. V lete bude táto streamovacia služba aj na Slovensku a podľa dostupných informácií sa pripravuje na konkurenčný boj s Netflixom a HBO skutočne naplno – výrazne investuje do výroby slovenského dabingu.

Zdroj: Disney

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit