Od predstavenia modelov 7T a 7T Pro neubehol ani mesiac.

Iba pred pár dňami sme sa mohli pozrieť na prvého zástupcu budúcoročného modelového radu OnePlus 8. Dnes sa k nám vďaka portálu 91mobiles dostávajú prvé rendery aj modelu Pro. Na obrázkoch nižšie je vidieť, že model OnePlus 8 Pro prinesie dieru v displeji, namiesto kvapôčkového výrezu, ktorý sa objavil napríklad pri modeli OnePlus 7T.

OnePlus 8 Pro nevyzerá na prvý pohľad výrazne odlišne ako klasický model OnePlus 8. Pri podrobnejšom preskúmaní si môžeme všimnúť pridaný 3D ToF senzor a ďalšie podporné senzory, ako aj o niečo väčšie reproduktory. Vďaka tomu je aj horný rám o niečo väčší ako pri štandardnom modeli OnePlus 8.

Umiestnenie tlačidiel, reproduktora, USB-C portu a slotu na SIM kartu je aj pri zariadení OnePlus 8 Pro rovnaké, ako pri OnePlus 8. Smartfón je však o 0,7 mm hrubší. Model Pro by mal ponúknuť 6,65-palcový displej, ktorý je o 0,15 palca väčší, než displej OnePlus 8.

Obidve verzie smartfónov dostanú do výbavy displej s obnovovacou frekvenciou 90 Hz. Táto informácia však nie je vôbec prekvapením, pretože spoločnosť pred mesiacom oznámila, že všetky budúce zariadenia budú vybavené displejmi s obnovovacou frekvenciou 90 Hz.

Spoločnosť OnePlus predstavila modely 7 a 7 Pro v máji tohto roka, takže je vysoko pravdepodobné, že aj séria OnePlus 8 príde budúci rok približne v rovnakom čase. Ďalšie informácie o smartfónoch OnePlus 2020 by mali byť známe v najbližších týždňoch.

Zdroj a titulný obrázok: 91Mobiles

Prečítajte si aj:

Je to oficiálne: Skladateľná motorola RAZR 2019 sa stane čoskoro realitou

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.