Predstavenie by malo prebehnúť už budúci mesiac.

O skladateľnom smartfóne RAZR 2019 sme mohli počuť toho naozaj veľa, pričom tentokrát už aj samotná spoločnosť zverejnila upútavku, ktorá celú pozornosť smeruje k dátumu 18. november.

Portál Cnet informuje, že spoločnosť motorola už začala rozposielať pozvánky médiám na podujatie, ktoré sa uskutoční budúci mesiac v centre Los Angeles. Pozvánka obsahuje GIF súbor, ktorý zobrazuje skladateľný displej a mechanizmus (teraz už) smartfónu motorola RAZR. GIF vyzerá veľmi futuristicky.

Aj napriek tomu, že samotná spoločnosť o pripravovanom smartfóne motorola RAZR neprezradila zatiaľ nič, zo skoršie zverejnených renderov máme ako takú predstavu o tom, ako bude (by mal) telefón vyzerať.

RAZR 2019 bude obsahovať dva displeje. Zariadenie bude poháňať čipset Snapdragon 710, ktorý môže v kombinácii 4 / 6 GB pamäte RAM a 64 GB / 128 GB vnútorného úložiska uspokojiť aj náročnejších používateľov. Batéria by mala mať kapacitu 2 730 mAh, čo na prvý pohľad nie je príliš veľa. Uvidíme, ako sa táto kapacita prejaví pri reálnom používaní.

Cena RAZR 2019 by sa mala pohybovať na úrovni 1 500 dolárov. Musíme však počkať do 18. novembra, kedy sa dozvieme viac o špecifikáciách, cene a dostupnosti smartfónu, ktorý oživí legendárnu sériu RAZR. Potenciál je pritom obrovský.

Zdroj: Cnet

Prečítajte si aj:

Predaj Huawei Mate X sa má spustiť už koncom októbra

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.