Na rozdiel od bežných televízorov vyzerá The Serif úžasne zo všetkých strán, a preto ho môžete položiť prakticky kdekoľvek – napríklad aj do stredu miestnosti.

Lifestylový rad televízorov Samsung dostupných na slovenskom trhu rozšíril The Serif – moderný dizajnový televízor, ktorý sa prispôsobí akémukoľvek interiéru a dokonca nepotrebuje ani stojan. Umiestniť ho je možné prakticky kamkoľvek a vďaka jedinečnému riešeniu rámu v tvare písmena I môže stáť dokonca aj na zemi, poličke alebo v knižnici. Horná časť televízora pritom môže slúžiť ako polička pre kvetináč či vázu.

Televízory The Serif prichádzajú na slovenský trh v dvoch farbách (bielej Cloud White a svetlomodrej Cotton Blue) a v troch veľkostiach. S uhlopriečkou 43″ za maloobchodnú odporúčanú cenu 1 199 Eur, ďalej 49″ za 1 299 Eur a 55″ za 1 499 Eur.

Na unikátnej podobe televízora so Samsungom exkluzívne spolupracovali preslávení priemyselní dizajnéri Ronan a Erwan Bouroulleceovi. Okrem samotného dizajnu televízora vytvorili aj motívy na obrazovku, ktoré sú exkluzívne iba pre The Serif. Ide o vzor s listom či textúrou tkaniny, ktoré sú k dispozícii v režime Ambient, takže sa zobrazujú, aj keď je televízor vypnutý. V tomto režime si môžete tiež nechať zobrazovať užitočné informácie, ako je čas, počasie, vonkajšia teplota alebo hlavné správy.

QLED s rozlíšením 4K UHD

„The Serif je kombináciou toho najlepšieho, čo Samsung v televízoroch ponúka. Nejde len o dizajn, ale aj o technológiu – ide o QLED s rozlíšením 4K UHD a stopercentným farebným objemom Quantum Dot, ktorý predstavuje miliardu farieb, a to navyše vo formáte HDR10+,“ uviedol Michal Forejt, riaditeľ divízie spotrebnej elektroniky v spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Funkcia Adaptívny obraz navyše dokáže na tomto televízore prispôsobiť jas a kontrast podľa aktuálnych svetelných podmienok v miestnosti a automatické zosilnenie hlasu (AVA) deteguje rušivé zvuky a upravuje hlasitosť tak, aby ste neprišli o žiadny dôležitý moment,“ dodal.

Televízory The Serif prichádzajú aj s radom inteligentných funkcií, ako prepojiť ďalšie inteligentné zariadenia a streamovať z nich na obrazovku TV. Technológia NFC umožňuje púšťať hudbu a video obsah z vášho telefónu okamžite po tom, čo ho položíte na vrch televízora The Serif. Žiadne komplikované nastavovanie a prepájanie, stačí dvakrát kliknúť na telefón a už je možné sa pozerať na televízor. Umožňuje to aplikácia SmartThings. Vďaka funkcii AirPlay 2 toto prepojenie funguje aj so zariadeniami značky Apple.

Všetky lifestylové televízory od Samsungu sú dodávané v ekologickom balení, z ktorého je navyše možné vytvoriť praktickú poličku alebo domček pre domácich miláčikov. Okrem televízorov The Serif sa to týka aj ďalších unikátnych televízorov The Frame, ktoré sa vo vypnutom režime dokážu zmeniť na obraz.

Viac informácií o dizajnových televízoroch The Serif nájdete na stránke https://www.samsung.com/sk/tvs/the-serif/highlights/.