Facebook ho sľúbil niekoľko mesiacov dozadu.

V máji tohto roka spoločnosť Facebook sľúbila, že už čoskoro spustí Messenger v novej podobe. Niekoľko mesiacov sa však nič neudialo, až v týchto dňoch sa pochválili niekoľkí používatelia, že sa im zmenil dizajn aplikácie a to bez toho, aby čokoľvek spravili. Zmena dizajnu teda prebehla na strane serveru a nemožno ju vynútiť.

Cieľom tohto redizajnu bolo Messenger sprehľadniť a každodenné funkcie viac sprístupniť. Niektoré funkcie z aplikácie, teda zmizli a niektoré sú zase dostupné iba na jedno ťuknutie. Zmenil sa aj dizajn, kde pribudlo ešte viac bielej ako doteraz. Konečne sme sa však dočkali aj tmavého režimu. Viacero používateľov, ktorí získali nový Messenger, si však myslí, že redizajn nebol príliš dobre zvládnutý. Používanie aplikácie je síce skutočne jednoduchšie, no dizajn je zbytočne sterilný a prázdny.

Nového Messengeru sa všetci používatelia môžu dočkať už v najbližších týždňoch, v prípade, že testy, ktoré Facebook vykonáva, dopadnú dobre. Ak nie, tak aplikáciu spoločnosť ešte mierne prerobí a až potom spustí ďalším používateľom.

Zdroj: AndroidPolice

Prečítajte si aj:

Facebook konečne spúšťa svoju zoznamku. Zatiaľ len v Kolumbii

Značky: